Sonee Merhaba hanımlar Anadolu yakasında ÖZEL hastanelerde 180 TL civarında ultrason çektiren varmı acaba ☺️
canimoglum53 Sonee o kadar uygununu bulamadim canim yanlis hatirlamiyorsam pendikte mi ne var o civarlar. Bende bayagi arastirmistim. En uygun uskudarda buldum 265tlye. Belki daha uygunu vardir insallah bulursun :) ben bi iki ay once bulamamistim🙈🙈
Seda_123 Sonee Valla 180 liraya yapan bi yer duymadım şimdiye kadar canım ben 250 lira verdim Pendik Kaynarca özel cihan tıp merkezinde çokta memnun kaldım
Ebru5553 Sonee canım Göztepe devlet hastanesinde kadın Doğum doktoru Reyhan ayaza randevu alıp ücretsiz yaptırabilirsin canım ☺️
Sonee canimoglum53 teşekkür ederim inşallah bulurum bi yerde denk gelmiştim 180 tl ye üniversite hastanesınde cektırmıs bayan ama bir türlü ulaşamadım bakalım 🤔 bulabılecekmıyım ☺️☺️☺️
Sonee Seda_123 ben gördüm oyuzden araştırmak istedim acaba o fiyata yapan oldumu dogrudur cok arastırdım cok ucuk fiyatlara denk geldım 🙄😃
Busra2437 Seda_123 Acaba ultrason başında duran erkek mi bayan mi? Aradim ama sormayı unuttum bende orda yaptirmayi düşünüyorum da.
Seda_123 Busra2437 Erkek canım yanında da bayan asistanı var çok memnun kaldım çok ilgiliydi her şeyi açık açık anlattı