DamlaMehmetali Lindam maalesef arttı canım ilk başlarda sadece bacaklarımın yanlarında vardı şimdi iç kısımlarında da oluştu
ylzzz Lindam ben lierac kullanıyorum 16. Haftadan beri göğüslerime sürmemiştim 6. Ayda göğüslerim çatladı 😞 34 haftalığım karnım çatlamadı. Göğüslerimde çok büyümedi oysaki😞
Lindam ylzzz bende göğüslerde sorun yok bi karın bölgemde var. Bu arada kullandığın kremi özellikle karnının alt bölümüne sür ilk orası çatlıyor
EAK Lindam Benim ergenlik zamanında oldu çatlağım.Annemde teyzemlerde falan da var.Dünyanın en iyi kremini de sürsen su içmezsen çatlarsın dedi benim doktorum.37haftamdayım hiç çatlamadım.İnşallah su içmek sende de işe yarar.
Lindam EAK inşalalh canım çok sağol. İdrar yolu enfeksiyonum da vardı gebelik şekerim de hepsi için su iyi geliyor artırırsam iyi olucak
Zehesila41 Lindam ya benim 2. Hamileliğim hiçbir yerimde çatlak yok iki bacağımın arkasında çatlak oluşmuş bende başta i sandım ama değilmiş ve kırmızı kırmızı çok canım sıkıldı ya hani bacak sonuçta ya 😭😭😭 bide alt tarafta üste de değil
espalp Lindam 12.haftada yağ sürmeye krem sürmeye başlamıştım. Hiç ihmal etmedim. 6 kilo kilo ile doğuma gittim gelin görün karnım harita gibi. 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Yapı meselesiymiş maalesef
Lindam espalp Ben kilo etkili sanıyordum ama demek ki pek etkili değilmiş. Doğumdan sonra erke sen beyazlaşa bari o kırmızılıklar 😏
BeybininAnasi Lindam kiloyla alakası yok :( ben kilo verdim ama buna rağmen en başlarda göbek deliğimin etrafı çatladı. Zaten çatlak doluydu her yerim. Derinin elastikiyeti ve genetikle ilgili.
Lindam BeybininAnasi Demek benimki erken değilmiş halime şükretmem lazım o haftalarda olanı duymamıştım pek
Rubab_2020 Lindam canim ben 18 haftalikken çatlamaya başladım suan 28 haftalığım karnım bacaklarım hep çatlak ben kilo fazla aldım ona bağladım
Lindam Rubab_2020 Ben de kilo etkili sanıyordum ama kilo almayan biri olarak çatlayınca şaştım kaldım. Kırkımıza kadar artmaz inşalalh daha fazla
espalp Lindam umarım sizinki benimki kadar yayılmaz. Ben 27’de çatlamıştım. 34 gün oldu daha kıpkırmızı duruyorlar
Ceren58 Lindam en korktuğum şeydi fakat hamileligimi 2.haftamda çok erken bir tarihte ögrenmeme karşın Bi baktım çatlamaya başlamışım bile. Tövbe bismillah dedim.. Daha 17.haftamdayım aldı başını gidiyor. 2 çeşit de krem kullanıyorum fayda yok