Ogrtmnglsm Bizim son 39 ama sezeryan olursa son 29 bakalım ne zaman doğacak oglusum. Sizde durumlar nedir bebeğinizin boyu kilosu nedir sikayetleriniz neler
SalihaHakanetin Ogrtmnglsm bizimde son 94 gün 26+5 olduk çok şükür son hali nedir bilmiyorum cumartesi günü gidince öğreneceğiz inşallah buarada bizimde erkek 💙 sizede sağlıklı doğumlar sizin daha az 🙈
Ogrtmnglsm Musel ay birazcık fazlaymış 😂 ama geciyor hemencik inan ki Inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız 🤗
Haticemre21 Musel zamn çabuk geçiyor ya ben diyorum uygulamayı ilk kurdugumda 248 günüm vardı suan bakıyorum 134 daha dun gibi ama 😍🤗🙏
Kadriyeakarsu Son 40 🐣 bu vakitlere kadar geldik cok şükür plesanta biraz aşağıda ama normal doğumu engelleyecek kadar değil dedi doktor fakat gidişat nasıl olacak henüz bilmiyorum bi sonraki ç. Tesi kontrolum var artık netlesmeye başlar sanırım
Ogrtmnglsm Kadriyeakarsu çok sükür bin şükür evet bugunleri gorduk.Hadi bakalım hakkinizda hayırlısı olsun sağlıkla kucaginiza alirsiniz Inşallah.Sezeryan veya normal sağlıklı olsunlarda onemli değil.
aksu5334 Sooonnn 151😊 çabuk geçmeye başladı zaman ne ara 18+3 olduk diyorum kendi kendime. Halbuki ne sıkıntılı geçiyodu ilk zamanlar🙈 çok değişik bişey yaaa
Ogrtmnglsm aksu5334 cok farkli duygular yasiyosunuzdur eminim ki daha hareketlerini hissedince bakın nasil bir duygu ilk gebeliginizmi
Iimran Ogrtmnglsm son 86 🌸 benimde doktorum hamile kasımda doğum yapıcak o aralar başka doktora yönlendirecek yine kendi gircek doğumuma bekliyoruz 🥰