Anne1_ Htc2604 canim sen o dr u değiştir bence şimdi gittiğinde ya keseyi göremiyorum yada kalp atışı duyulmaliydi diyip strese sokacak seni eğer değiştirmeyi düşünmüyorsan biraz beklese gitki canin sıkılmasın
Htc2604 Anne1_ daha ilk randevum olacakti daha gitmeden soguttu beni gitmicem ona saatlerdir canimi sıkti soyledikleri
Fdle Htc2604 şuan ki değerinle belli olmaz canım benimki ilk 70di iki gün sonra 1500 çıktı baya baya fark var arada ama normal tek gebelik oldu dış gebelik falan da değil yani ve şuan çok şükür 25haftalik hamileyim
Htc2604 Fdle oh cok sukur canim saglikliymis insallah benimde sagliklidir benimde fazla artti 3 gun sonrasi insallah bende guzel haberler alirim 😊😊
Anne1_ Htc2604 beni dikkate alırsan adetin en az on gün geçmeden hiç bi dr a gitme canim daha küçük olduğu için gözükmüyor dr lar da endişeye düşürüyor bizleri gittiğinde hem keseyi hem kalp atışını duymuş olursun
Gamzeliim38 Htc2604 Boşver canım sen içini ferah tut değerler güzel Aynen ,değiştir Dr unuda Tecrübeli bir Dr un söyleyecegi bir şey değil zaten bu
Kedili_Anne Htc2604 sekretern ne söylediğini kafaya takma asla, doktor değil nerden biliyor. Değerlerin güzel artmış. Hep aynı yere mi yaptırdın testleri. Benim başıma gelmişti çünkü farklı yere yaptırıp böyle farklı artan azalan sonuç görmek.
Dilos10 Benim 3 gün geçtiğinde 4774dü şuan kızıma hamileyim 24 haftalık korkma değerinin yükselmesi çok iyi bişey dış gebelikte bildiğim kadarıyla düşüyo veyada az yükseliyo
Hazallily Htc2604 canim ben dis gebelik gecirdim onda hic okadar hizli yukselme oluyor icini ferah tut sen sekreter hangi vasifla sana boyle birsey soyleyebiliyor strese girme sakin baska bi doktora git sen 3 4 gun sonra kese de gorunur insallah ozamana
Laley Htc2604 benim değerler 15000.00 Çıktı banada ikiz yada dış denildi buqun gittim tek çocuk var ve keseye girmiş çok şükür ilk başta rahme yerlesmemis dedi doktor buqun herşey yolunda dedi yani boyke bişi yok biraz zaman lazım
Htc2604 Hazallily canimsin oncelikle gecmis olsun Allah tekrarini yasatmasin. Icime su serptin şu an .bugun o kadar agladimki hic dikkat etmedim kendime uzuntuden. Rabbim buyuk insallah saglikli bi sekilde tutunmustur bebegim 🙏
Minisveannesi Htc2604 bende 4 haftalıkken ogrenmıstım hamıle oldugumu ve degerım 2400 lerdeydı ıkızmı acaba dıye dusunmustum ama yuksek degerlı betahcg lerde genelde bebegın ya iri olacagını yada cınsıyetının erkek oldugunu duymustum. 29. Haftaya gırdık ve bebbısım erkek 🤗
Htc2604 Minisveannesi ahh canim benim insallah sagliklidirda kiz erkek hic farketmez sekreterin dediginden dolayi mahvettim bugun kendimi Rabbim guzel haberler almami nasip etsin insallah banada dua edin Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 😊❤
Htc2604 Minisveannesi kese ne zaman goruluyor canim ben yarin yine beta testi verecegim sonucum muhtemelen 1600 un uzerinde cikcak Rabbim buyuk insallah saglikli bi sekilde artarda ne zaman gitmeliyim doktora 😊
Minisveannesi Htc2604 emın ol Allah ın ıznıyle sağlıklı bır gebelık. Rabbim saglıkla selametle yavruna kavusmayı nasip etsın ınsallah sevgıler...
mustafaserpil1984 Htc2604 ben ilk ay 1 haftada bir gittim kesen 2 bin olunca sanırım gözükür tek mi çift mi 😊🤗
mustafaserpil1984 Htc2604 eğer gününe daha varda değerlerin o sekilse normal diye düşünüyorum ben 2 bin olunca ultrason a girersin 2 bindi sanırım bana öyle demişti doktor Takdir Allah in ama ikiz de olabilir diş gebelik muayene de çıkar varsa zaten öyle bişey demedi ise sağın solun demesine bakma sen