Htc2604 Kizlar adetime 6 gun varken beta degerim pzt gunu 26.50. persembe gunu 3 gun varken adetime 93.90 cikti. Cuma cumartesi pazar bekledim. Pazar gunu 20 ekim adet tarihimdi olmadim dün yani pzt 21 ekimde beta sonucum 800.70 cikti. Doktorumdan randevu almak icin konustugumda sekreteri bana pzt gunu degerimi 400 beklediklerini 800.70 ya ikizdir ya dış gebeliktir kötu dusunme insallah ikizdir dendi icimi endise kapladi dış gebelik gibi mi duruyor degerlerim nolur fikirlerinizi soyleyin yarin yine kan vercem artis nasil diye 😢😢 bu dış gebelik kendini belli edermi bu arada gogus hassasiyetim ve adet gecikmem dişinda hic beni endiselendiren durum olmadi cok korkuyorum kizlar sizce nasil
Sermec Htc2604 canım de gerin fazla yukselınce hemen ne ıkız ne de dıs gebelık denebilir bunu diyen kimse sacmalamıs benım de 3 4 katı arttı hep su an 17 haftalık hamıleyım ve ikiz de degıl oglum olacak eger degerin 2 katı artmazsa ve düzensiz artarsa kork su an bır sorun yok için rahat olsun 3 4 gune de kesen bellı olur inşallah 🙏
Zeynep_adem58 Htc2604 bnim de boyle cok cok yuksekti canim adete 6 gun kala 31 cikmisti 1 hafta sonra 37 binlerdeydi sok olmustum ama korkma bebegim ikiz degil tek ve su an 37 haftadayiz :)
Gamzeliim38 Htc2604 O ne saçmalık ya insanı durduk yere strese sokuyorlar gerçekten anlamıyorum Ne güzel artmış değeriniz İki katı artması lazım denilince illa tam iki katı gerekmiyor fazlada artabilir bu bı çok kişide oluyor zaten Bence normal takma kafana
Htc2604 Sermec insallah kuzum bende cok mutluydum diyodum ne guzel artmiş adamla konustuguma bin pişman oldum bu kadar artmasi işkillendirdi beni diyor
happynil Benim de ilk betahcg degerim 180 di birkac gun sonra 1500lerde olmasi gerekirken 3binlerde cikmisti ne ikiz ne dis gebelik var. Endiselenme normal bir durum olabilir insallah saglikli bir gebelik yasarsin :)
Htc2604 Gamzeliim38 evet sinir etti beni bir dahada aramayacagim doktorumu degistirecegim sinirlerimi bozdu ne guzel degerim artinca sevinmiştim ben
Buketttt Htc2604 cok ciddiye alma, iyi düşün iyi olsun, değerin cok yüksek olması ikiz anlamına gelmiyor o hoc belli olmuyor, diğer ihtimalide düşünme, allaha güven.
Esra_benzek Htc2604 içini ferah tut sen tıbben öyle diyolsr hemen ama o öyle olmuyor bazen bu değerlerle tek bir bebek bekleyenlerde olabiliyor
Semirac Endişe etme bence de. Benim oyle olmuştu değerlerim iki katından fazla yükselmişti ve doktor bana ikiz olabileceğini söylemişti ama tek su an 37 haftaligim cok şükür darisi da sana olsun insallah
beriliceannesi Htc2604 benim de beta hcg değerim çok fazla hızda artıyordu. Ama doktor böyle birşey demedi bence doktorunu değiştir önce . 800-900 olması gerekirken 1700 çıkmıştı. Şimdi 4 aylık olduk kızımla 🤗
Gulmira Htc2604 cnm Değerlerin arttığı için sevinmen gerek neden üzülüyorsun ki çok güzel haber bu bırakta keyfine bak hamileliğin 🤰
Htc2604 Gulmira canim korkuttu ya dis gebelik falan olabilir diye inan tek yada ikiz olmasinda degilim dış gebelik olmasın istiyorum 😢
hemsireanaa Htc2604 canım dış gebelikte değerler bu kadar sağlıklı artmaz korkma lütfen sadece dua et miniğin için sağ elini karnına koyup😍
zcnmerve Htc2604 öncelikle sonuç ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı🙏 Bana da doktorum dış gebelik dedi beta değerinden dolayı. Sonra tekrar bakalım değer 600 lerde çıkması gerekiyo dedi ama benimkisi 1000 lerdeydi. Ve yaşadığım stresi anlatamam, sizi çok iyi anlıyorum. Şuan oğlumla 31.haftadayız çok şükür. İnşallah hayırlı haberler alırsınız🙏
Gulmira Htc2604 Neden korkuyorsun Nasibinde ne varsa onu göreceksin bol bol dua et canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir kuzum
SalihaHakanetin Htc2604 benimde yüksek ti bizde doktora ikiz olabilirmi diye sorduğumuzda sağlıklı bir gebeliğin göstergesidir dedi yuksek değerin korkmayin 🤲
ycllksa Htc2604 Daha muayene etmeden ne biçim bir yorum yapmış ! Değerlern gayet iyi kötü düşünme asla
DEF Htc2604 dış gebelikte beta değeri artış göstermez gösterirse çok az artar ya da aynı kalır ya da bir artıp bir düşer Bunu diyen kimse saçmalamış zaten 800 lerde çıkması çok normal bence benimde 900 lerdeydi adet günümde adetim geçtikten 2 gün sonra 2500lerdeydi içini ferah tut
Htc2604 DEF canim benim icimi cok rahatlattin cok sukur benimle benzer degerleri goren olmuş nasil uzuldum bunu soyleyince doktor tum moralim bozulmustu Allah razi olsun