3_kucukmelegim merhaba ben 7+4 haftalik gebeyim cok midem bulaniyo ama kusamiyorum buda beni mahvediyo sadece oksuruk ve őğűrme var benim gibi olan varmi napmaliyim
HilalAltun 3_kucukmelegim benimde öyle gün boyu bulanıyor kusamıyorum da.. doktorum bi ilaç yazdı bugün alcam. Akşam başlicam inşallah faydası olur
00ebru00 3_kucukmelegim canım 14. Haftaya kadar bende öyleydim tüm gün midem bulanırdı öğürürdüm ama kusamazdım. O haftadan sonra günde bir iki kere kusmaya başladım şuan 17+5 hamileyim midem bulanınca kusabiliyorum 3 haftadır.
Neslihancoskun 3_kucukmelegim bende hamilelik boyu hiç kusamadım aşırı bulantılarım olurdu ama kusamazdım buda beni çok rahatsız ederdi yapacak bişey de yok dayanıcaksın biz 32 olduk 4 ay çektim onu sonra kesildi
Ayse3550 3_kucukmelegim aynı bende 8 hafta bitti 9 a girdim bulanıyor ögürme arada oluyo ama kusmuyorum karınımı doyurunca geçiyor 😊
3_kucukmelegim ayyy őldűrűyor ya bazen őğűrmekten basım dőnůyo bu benm 4. gebeligm digerlernde sabah bulantm olurdu kusardm gecerdi anlamadm bu bebeşim yaramz mı ne😊😊
Mrvks Bende de 7. Hafta basladi, 12. Hafta bitti. Surekli bulantim vardi ama hic istifra etmedim. Ben cozumu cubuk kraker ve sari leblebiyle buldum. Dogru duzgun yemek yemeden haftalar gecti ama bence en iyi gelen sey cubuk kraker 🙂
Sweetblonde88 3_kucukmelegim maalesef 3 ay öyle gezdim yeşil elma ile yasadım. Ama gecti şükür. Bir kere bile istifra edemedim