Emelgulerg Merhaba anneler 😊 32 haftalık hamileyim ve öğretmenim okulda çalışıyorum. Doktorum grip aşısı olmamı söyledi normalde çok hasta olan biriyim ama tereddütte kaldım. Bir de son aylarım kış a denk geldiği için yaptırsan iyi olur dedi ama bilemedim. Aynı durumda olan var mı acaba ?
SeydaaYlmz Emelgulerg bende normalde her sene yaptırıyorum bu sene de yaptırcam doktor yaptırabilirsin dedi 😊
SeydaaYlmz Emelgulerg bence sizde yaptirmalisiniz bir de öğretmensiniz çocuklardan da geçme ihtimali var size
Emelgulerg SeydaaYlmz evet o ihtimal Var ama zararı var mı diye düşündüm de o yüzden kararsız kaldım 😔
begumseker Ben de yaptırıcam doktorum önerdi. Grip aşısının gelmesini bekliyorum kasımda gelcekmiş sanırım🙃
Demirleblebi begumseker aşı gelmiş ben geçen hafta yaptırdım. Ama çabuk bitiyor ben bir kaç eczaneye sordum bulamadım. Sonra doktoruma buldurdum.
begumseker Demirleblebi ben de 3-4 eczaneye sordum kasımda gelicek dediler. Acaba bulunulan ile göre değişiyor mu?
begumseker Demirleblebi izmirdeyim ben de ama sizin gibi doktoruma söyliyim en iyisi teşekkür ederim😊
hilal_yener Emelgulerg bende yaptırmak istedim ama daha 3 aylık olmadıgım için doktor izin vermedi ve şuan sağolsun nezleyim 😂😂😔