Ruhsuz asyaa15 bizde 12 olduk canım hamdolsun 🤲🤗 Benim devam ediyor dün akşam da bugun sabahta çıkardım afedersin, karnım biraz daha yumuşak hep sertti ama anlamadım, baş ağrısı, bel ve sırt ağrısı var bende de..
asyaa15 Ruhsuz walla canım ben 10. Haftadan beri rahatım tamamen gecti gibi . Bas agrısı oluyo bendede. Yatıştıracak seyler ye kuzum inşallah gecer.
asyaa15 Rabiay gecer 3. Aydan snra artık yavaslıyomus benim erkenden gecti biraz da. Hafifler canım mideni yatıstıracak seyler yemeye çalıs😊
asyaa15 Hazalce inşallah canım güzel haberlerle gel . Bizde cuma günü gidecegz ikili taramaya inşallah iyidir minik
Fundahamza35 Arkadaşlar bizde 13 haftaya girdik. birsey soracağım bugün ikili teste girdik. Ama bizimki uyanmadı gerekli tetkikler icin pozisyonu farklıydı birde uyuyordu. Çikolata yiyip yürüyüş yap dediler yarım saat sonra tekrar gittik yine uyanmıyor. Doktor ultrason cihazı ile hafif vuruyor bastırıyor yine Uyanmıyor. Kalp atışını falan duyduk doktor gelişimi iyi dedi. Bebeğin uyanması icin yaptığınız yöntemler var mi acaba
Melekkanne Fundahamza35 benimkisi çikolata ile fıkır fıkır oluyor o yüzden ultrason öncesinde çikolata yiyorum
asyaa15 Fundahamza35 bnde gitmeden yiyim çikolata bari 😊 baska da bilmiyırumki canım çikolatada en hareketli oluyor diye biliyorum bende. Su iç biraz daha yürü bakalm minnak uykucu 😊
Junier123 Fundahamza35 bizde 12+3 olduk ben şeker yiyip girmiştim kontrole ve hiç durmuyordu doktor kalbini zor dinledi