Queen19 Bebeğimin kilosu 2500 görünüyor ultrasonda acaba doğrumudur? Altı yada üstü olma olasılığı ne kadardır acaba??
Gizemabc Queen19 kilosunu bilmiyorum; ama perinatolog doktorum boyunun gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Gizoo Queen19 Bebek büyüdükçe yanılma payı artıyor.ultrason kağıdında kilo kısmının yanında +-300 350 gram şeklinde yazar. Bazen ultrasonda fazla bazen de az çıkabiliyor.
Kaantoprak Vallahi anne karnından çıkarken 200 300 gr fazla çıkıyor bence doğduğunda eksik çıkmış oluyor bebiş
Queen19 Eğer öyleyse benim kız çok minik çıkıcak desenize 🤦♀️ 36+3te 2500 görünüyordu 😞 Yani bir kaç gün önce. Eee pekı kızlar ben bebişime nasıl kılo aldırıcamm??
Mihribaliyar 250 gram kadar ödem atılıyor bebekle birlikte her zaman 250 gram düşük düşünün doktorun söylediğinden 👌🏻
Monna Benimki doktorun söylediğinden 150 gram fazla çıkmıştı. Bir günde de 150 gr almamıştır yani😄 ama ben iri olursa doğumum zor olur diye korktuğum için, bence beni korkutmamak için dr um az söylüyordu
ZAsk Cihazla, doğan bebek farklılık gösterebiliyor. Ultrason kağıdının köşesinde yazıyor. +-350 gr diye. Yani söylenilen kilodan 350 gram eksikte olabilir fazlada.
Ultraslan40 Canım genelde düşük çıkıyor. doğduktan 1 hafta sonra kilo verme devam ediyor vücudundaki ödemi atıyorlar daha sonra kilo almaya başlıyorlar. Hiç canını sıkma kötü bir kilosu yok bebeğinin