damlac 3.5 yildir yaptirmadigim tedavi kalmadi her ayim neredeyse ilaclarla gecti psikolojik yiprandim. Bundan once 6 haftalik dusuk yaptim Rabbkm dayanma gucunu verdi. Pesine sanki hic tedavi gormemis gibi maşallah hemen hamile kaldim. Ilk kanamada dusuk yaptim diye kostum doktora panik atak hat seviyedeydi 2 kayip ardarda dusunmem daha cocuk demiatim esime de ve hemen bi psikiyatri ayarlayalim diye de belirttim. Kaldiramam biliyorum kendimi. Ben boyle strest yaptikca rahim daha cok kasilip sorun yasiyormus. Doktorum konustu benle psikolog edasiyla rahatlatti beni. Ve tavsiye etti daga 6 haftalik bir embriyo ile elini karnini koyup konusmayi. Onu istedigini sevdigini korktugunu ama iyi gunler gorecegimizi anlatmami istedi bebege. Yaptim. Her gece nazar dualari elim karnimda uyumalar derken topladim kendimi. O orda guvende hissetti kendini bende burda guvende hissettim. Tavsiye ederim. Elin karninda konus. Kafanda buyuterek hic icinden cikamaz hale gelirsin. Bi sekilde kendini rahatlatmak zorundasin yani.