dfnomr Arkadaslar merhaba geçen yıl ilk gebeligimde bebegin kalbi 8 haftalikken durdu kürtaj oldum. Doktor ilk gebelik diye arastirma yapilmasina gerek yok dedi. Şu an hamileyim doktora gittigimde hibor 3500 luk igne baslatti keseyi görünce tedbir amaçlı 3 ay kullanacağız dedi şu an 9+3 günlüğüz bir haftalık iğnem kaldı okudugum kadariyla doguma kadar kullaniliyor igneler daha once hic 3 aylik kullanana rastlamadim. Burdan sormak istedim ilk 3 ay kullanip daha sonra birakip saglikli bir sekilde kucagina alan var mi bebegini. Birakinca bebegime bir sey olur diye cok korkuyorum
Berrin123 dfnomr ben de kullanıyorum. Sizde çıkan sonuca göre ilk 3 ay doğuma kadar vs diye veriliyor. Sizinki hafif bir sorun demekki korkmayın.
Frdvs dfnomr canım benimde 1 kaybım var Hibor 3500 kullandım 4 ay daha sonra kanama yaptığı için bıraktık şuan 7. ayımızdayız şükür sorun yaşamadık arada tedbir için coraspin içiyorum
Meleginannesi55 dfnomr hayır tüp bebek tedavisinde kullandım ilk gebeliğim canm korkma doktorlar bizden iyi biliyor emin ol
Kbra7777 ben 17. haftadayım doktor geçen hafta bi gün vur bi gün vurma dedi iğneyi çarşamba günü gideceğim tekrar bakılacak ama ben test yaptırmıştım .
Frdvs dfnomr kötü düşünme bende cok korktum bırakırken ama doktor bırakmazsan kanama çoğalır erken doğum olur dedi mecbur kaldım dua et bol bol Allahın izniyle bisey olmaz insallah
dfnomr Safiye12 coraspin bende kanama yapti canim 10.haftamda kestik o yuzden sadece igne kullaniyorum
Busemelisa 2 genimde pihtilasma var ben her gun bir tane enox aksam da corasprin aliyorum. 2 de kaybım var.