Serapozdemir Merhaba kızlar hastanedeyim az az sancım var saat 00.30’da suyum gelmeye başladı inş bebeğime kavuşacağım dua edin nolur?
Burcugvc Serapozdemir hayırla sağlıkla kucağına al canım benim dualarım seninle haber et olur mu 😍😍 sancın filan nasıl
Serapozdemir Burcugvc hafif hafif var sancılarım dayanılmayacak gibi değil geziniyorum oda da bol bol
Kelebegimmm Serapozdemir bana gezmeye izin vermemişlerdi sol tarafa doğru yatırdılar hep açılmayı hızlandırır dediler.hemde güc kaybetmemem için yat dediler.Allah yardımcın olsun❤️
Serapozdemir Kelebegimmm geZiyorum valla pilates topu buldum biraz önce onunla hareketler yapıyorum yoksa sancı gelince çok hoş olmuyor. Yatarak hele hiç çekilmez nst için yatırıyorlar maalesef
Kumru_ Serapozdemir Bi avazda sağ salim al kucağına inşallah bize de dua et 😍Darısı başıma insallahhh
Bsraermis8 Serapozdemir tabikii ederim bende . Hicc telaş yapmayın sakin olun hayırlısıyla gelsin bebis 💙🥰
Serapozdemir 12 saatlik maratonun ardından vajinal yolla dünyaya gelmeyi bana ve kendine nasip eden rabbime binlerce şükürler olsun darısı doğumu bekleyen tüm hamilelerin başına 🙏