Songulaltundilek Selam hamişler (bu lakapta çok hoşuma gitti 😂) hemen hemen bir aydır uykusuzluk çekiyorum uykuya dalamıyorum kötü rüyalar görüyorum ağlayarak uyanıyorum öneride bulunabilecek bir hamiş var mı?
mervella Songulaltundilek canım hamilelikte kabus tarzı rüyaların görülmsi normal okumalarını aksatma ve fazla takmamaya çalış aklın orda oldukça daha da rahatsız olursun. Bende de oluyor ara ara ki birçok kişide olan birşey. Allah’a sığın 💓
Gamizz Songulaltundilek canım rüyalarla ilgili dualar var ben de bir ara çok döküntü çekmiştim duaları okuyarak rahatladım.. Emin ol duadan başka seni rahatlatacak yok😊
Alisalpa Songulaltundilek biri banada çözüm bulsun😒 uyuyamıyorum geceleri.. korkudan veya kabustan değil uyku moduna geçemiyorum.. sabahtan akşama kadar da midem bulanıyor gündüzleri yarım yamalak uyuduğum için.. offf😥
Songulaltundilek mervella sürekli dua okuyorum hatta geçen gece Elimden tutup çekmeye çalışıyordu ihlas suresini okuyarak kurtuldum iyice kafam bozuldu sinirlerim bozuldu geçecek inşallah buna inanıyorum
mervella Songulaltundilek geçer merak etme sadece kendini bırakma ve kafanı dağıt başka şeylerle uğraş 💓 Allah içine ferahlık versin 💓
Sun Valla bnde hiç uyuyamıyorum dua okuyorum bakıyorum yine olmuyo telefondan dua açıyorum onu dinlerken uykuya dalıyorum
Songulaltundilek Sun bende ebeye anlattım bugün Melisa çayı verdi bana ama önce doktoruna sor öyle iç dedi bide müzik dinleyerek uyumaya çalış dedi ne varsa deniyorum papatya çayıda aldım oda faydasız
Sun Songulaltundilek aslında bişey bire bir geliyo ama onuda eşime yaptırmak zor oluyo baş ucumda kuran okuyo okadar iyi geliyo ki hemen uyuyorum kuranı bırakınca ne hikmetse uyanıyorum allah yardımcmz olsun ne dyeyim
Deletedmom0065 Songulaltundilek doktora sormadan icme sakin. Bitki caylari çok tehlikeli olabiliyor hamilelikte tüketmeyin diyorlar.
Songulaltundilek Sun maşallah ne güzel eşin okuyormuş Allah eksikliğini göstermesin dua etmekten başka birler gelmiyor ki elimizden hayırlısıyla kurtulacaz inşallah sabır gerek bize anlayışlı eşler gerek
Songulaltundilek Alisalpa ah bu hormonlar yok mu valla insan uyuyamadığı zaman daha kötü oluyor ve sanırım bir çözüm yok
Svldlrbsy Hamilelikte uykusuzluğa çare bulan varsa helal olsun valla 😂 ben 2. aydan beri hasretim 36+6 oldum. Arada yarım saat farkla uyanırken sabahlıyorum Bayadır. Abartısız uykusuz günlerim oluyo ve yataga giriyorum gözler fal taşı 👀 cok sinir bozucu ama uyku yok yani yok