Selimfirdevs Gizemhayal_ Gel agrım var çatlama göğüs bölgemde oldu sadece az bisey çantayı daha hazirlamadim
Derderya 30+4 um hareketleri cok canimi acitiyo yaa gerim gerim gerilio icimde birde sirt agrim cok var gogsume kadar vuruyoo bunlara bile dayanamiosam dogum sancisini dusunemiorum ve korkuyorum catlak bndede henuz yok
lifewater87 30+6 yim bugun itibariyle ikinci oglumu alacagin kismetse kucagima yatak odasina besik siparis ettik henüz gelmedi dolap yaptirtmistim esyalarini koymak için o geldi sildim kapaklar cekmeceler acik kokusu gecsin de kiyafetlerini utuleyio yerlestiricem cantami daha hazirlamadim vakit de cok var ve hic de gecmiyormus gibi geliyor ot zaten
shsn Gizemhayal_ 31+2deyim. çantam hazır değil, herhangi bir ağrım vs yk. çatlama daha olmadı bundan snra olmaz inş :) tek sıkıntım sık gelen idrar ve bazn aldığım nefesle yetinemiyorum :)
Duuyguum ozgeustun ev temizliğim yapılıyor bu hafta dip bucak en son bebeğin kıyafetleri çantam bitti daha bir buçuk ay var hazırlarız inşallah 😅