Pkacuuu 29+4 günlük hamileyim ve bebeğim hiç durmaksızın hareketli bazen çok canımı yakıyor gece gündüz uyutmuyor rahat vermiyor sizce bu normal mi? Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli hareket halinde yayık ayranı gibi çalkalanıp duruyor içimde 🤦🏻♀️
Elmiramm Pkacuuu 25+2 yim benimkide çok hareketli çok şükür fazla hareketin sağlığına bir zararı olacağını hiç duymadım cnm endişelenme
Sedakctpe Pkacuuu bende 29+3 günlük hamileyim benim bebeğimde sürekli hareket halinde 😊 oynamadığı günler daha çok endişeleniyorum aslında bakarsan 🤭
Kkubra92 Pkacuuu normal canim ben suan 33 haftamdayim eskisi gibi hareketli degil oda yeri cok olmadigi icin diyor doktorlar hareket etmesi iyi aslinda cünkü bazen cok tedirgin oluyorum
esraceylan Benimki de aynı 28. Haftaya girdik ☺️ Ama ben çok mutluyum o oynadıkça daha da mutlu oluyorum arada bir durduğunda da ben dürtüyorum bişey mi oldu acaba diye bir an önce kızıma kavuşmayı bekliyorum 🥰🥰🥰
Pkacuuu esraceylan bende hareket etmediğinde çok tedirgin oluyordum oynuyordum ama bi çocuk hiç mi durmaz artık canımı yakıyor eli kolu çıkacak diye korkuyorum 🤦🏻♀️😂
Pkacuuu Bserappp o zaman normal şuan yaşadıklarım içim rahatladı teşekkür ederim neden bu kadar hareketli demicem artık hareketli olması daha iyi 😊
Minikfasulyeninannesi Ben de bu kadar hareketli olmasının normal olup olmadığını düşünüyordum 😊 yalnız olmadığıma sevindim
Pkacuuu Minikfasulyeninannesi normalmiş canım içimizde bir savaşçı var orası belli inşallah sağ Salim dünyaya geldiklerinde sakin bi bebek olurlar 😊
Bserappp Pkacuuu evet aynen öyle bide bu harekete alışınca hepten korkutuyor insanı tadını çıkarın :))
Tgckync Benimde oyle 29+3 olduk hic ama hic durmuyor canim yaniyor artik hareketlerinden yoruluyorum içim bulaniyo bide son bikac gundur gogsumun altina oyle baski yapiyorki nefes alamiyorum her gece sirt agrisindan ölüyorum ama son haftalar diyerek dişimi sıkıyorum sonunu düşünüyorum dayanıyorum hersey bebeklerimiz için 👶🏻
Pkacuuu Tgckync aynen canım aslında bu kadar hareketliyken bile endişe ediyoruz acaba bi sorun mu var diye insan korkuyor tecrübesizlik bu olsa gerek 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Tgckync Pkacuuu dogduktan sonrada acaba bu kadar hareketli mi olcaklar napicaz eyvah nasil tutucaz bu bebisleri 🙈
Lindam Pkacuuu 29+ 5 olduk biz bu gece. Ve bebeğim hareketli olmasına rağmen canımı yakacak darbeleri olmuyo. Aşırı hareketli de değil aslında arada fazla hareket edince tedirgin oluyorum bende
Mervenurysr 29+3 haftalığız benim oğlumda hiiç durmuyor gıdıklarınıyorum gece gündüz hareketli,keyfi yerinde olduğu için oynuyormuş,bende o hareket ettikçe mutlu oluyorum:) bazen uyumuyormu acaba diyorum:))
Tgckync Mervenurysr evet acaba uyumuyormu hic bnde merak ediyorum bazen hareket etmiyo gibi geliyo kimseye dokunmasina izin vermiyorum diyorum sakin dokunmayin uyuyo galiba uyanmasin 😂😂
Esraannee Pkacuuu ben o kadar hissetmiyorum hareket ettıgını bısey mı var acaba okudum sımdı cevapları da aynı haftalarda olduklarımız hareket hissediyor ben de fazla hareket yok cok nadir neden acaba suna kafama takıldı
Mathezka Esraannee ben de 28+2 deyim benimde çok aşırı bir hareketi yok sabahları ve akşam yattığımda hissediyorum genelde gün içinde pek olmuyor. Buradakileri okuyunca ben de biraz tedirgin oldum ama bebeklerimiz sakin olacak demekki
Tgckync Esraannee kuzenim sizin gibiydi 6 ay once dogum yapti hamilelikte nerdeyse hic hareket etmiyordu bebegi dogduktan sonra tam bir hiperaktif bebek oldu onunkide disarda durmuyor 🤗 sizinde oyle olabilir
Ozlembjk Pkacuuu o haftalarda cok normal canim zaten 30a girdikten sonra yeri daralacak ve hareketleri azalacak simdilik biraz sabir hamilelik hicte kolay degil biri 41 hafta biri 36 hafta iki bebe cikardim simdikide 26 hafta 😂
Leyla9292 Pkacuuu ben 31 haftalık oldum oğlum ilk günden beri çok tembel bazen hiç hareket etmiyor çok nadir oynuyor.inşalla doğunca efendi olur diyorum gazi olmaz😏😀