SuleDoruk Semaaonursnmz esraceylan lleyla4545 Lindam Hepinize çok teşekkür ederim. Toplam da 20-25 TL arası bir maliyeti oldu. Ama bebek oldukça meşakkatli oldu. Ben de youtube'dan videoya baka baka yaptım. Sizde yapabilirsiniz
Lindam SuleDoruk normalde almak isteseniz çok daha pahalı. Sanırım yapmaya değer. Ama ben becerir miyim bilemem.
SuleDoruk Lindam çıngırak ve emzik zincirine 50 TL diyorlar. O büyük bebeğe ne kadar derler bilemem 🤗 ama bebek gerçekten çok zahmetli oluyor. Videodan takip ederek sayıları yazarak ilerledim ben
Lindam SuleDoruk Bebek tek başına 45/50 ben sormuştum daha önce. Elinize sağlık o sorduklarından hem çok güzel hem daha büyük yapmışsınız
Zehraak Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar 😍Bende denemiştim -ki normalde hiç yapamam el işleri- ayrıntılı anlatımlarla gayet yapılabiliyor ama hiç ugrasmayanlar icin biraz zor tabii
MerveOzgeAk1453 Gizemmpolatt @SuleDoruk @Ilknur_emin ne kadar beceriklisiniz kızlar Harika olmuş oyuncaklar kıskandım😊
Gizemmpolatt Ilknur_emin Tesekkür ederim seninkilerde cok güzel olmuş inşallah sağlıkla oynamasınıda görürüz 😊