Ftmemne 1 adet 10'lu hastane çıkışı 1 adet 8'li hastane çıkışı 1 tulum 1 alt üst takım 1 yeni doğan kilotlu çorap 1 adet müslin örtü Çorap Eldiven Ağız mendili Emzik,biberon,ıslak mendil,15 adet yeni doğan bezi Sudokrem, 1 boydan gecelik 1 önden düğmeli pijama 1 eşortman takım 1 hırka 3 adet yemeni 2 adet emzirme sütyeni 6 adet alt iççamaşırı 3 adet atlet,çorap Ped,hasta bezi,göğüs pedi,diş fırçası,krem,terlik,ufak tefek bakım malzemesi Unuttuğum birşey var mı acaba? Sizler neler koydunuz.benim 3. Sezeryanım olacak inşallah.öncekileri unutmuşum,ne koydum ne yaptım hatırlamıyorum.
Misskokulumm Ftmemne canm bebek için kalın battaniye göremedim bir de emzirme yastığı götur çok rahat edersin ben 12 gün önce sezeryan oldum dikişlerim zorlanmadan rahatca emzirdim😘
Furkanrukye Ftmemne doğumunuz kışa gelecek sanırım benim gibi ama havlu da alsan faydali olur bence narkoz terletebiliyormus diye duydum
Ftmemne Misskokulumm evet peluş var iki tane 1 tanesini pusetin içine koyayım teşekkür ederim 😍 emzirme yastığı alayım yarın
Misskokulumm Ftmemne ben kalın battaniye almayı unutmuştum bebeği ilk getirdiklerinde çok üşüyorlar evden eşim sonradan getirdi şimdiden hayırlı olsun güle güle acısız kedersiz büyütün yavrularinizi 🌸❤