Gmzli21 Selam cici anneler devletin verdigi gebe okuluna katilan var mi? Nasil bir egitim veriyorlar memnun kaldiniz mi☺️ kasimda bende baslayacagim insallah🤭
Gmzli21 Nuraslanklc Sakaryadayim ben. Kendim icin farkli ve eglenceli bir zaman gecirme dilimi olur diye düsünüp baslamak istedim bende.
DamlaMehmetali Ben gidiyorum haftanın belli bi günü plates eğitimi belli gününde de doğum vs ile ilgili eğitimler oluyor ☺️
OznurC Ya kızlar ben özele gidiyorum ama hastanenin gebe okulu var mı bilmiyorum devletinkilere nasıl başvuru falan mı yapıyorsunuzda gidiyorsunuz nasıl oluyor
Gmzli21 OznurC bende özele gidiyorum ama devlet hastanesine gidip ögrenebilir sein ben internetten tel no bulup aradim
Yesim_Ikra OznurC Hangi hastaneye gitmek istiyorsanız devlette oraya ait gebe okulu numarası var onu arayabilirsiniz internette mevcut
Yesim_Ikra Merhabalar bende katıldım ve gerçekten iyiii ki katılmışım diyorum. Aklımdaki o kadar şeyi değiştirdi ki her şeyiii detaylı bir şekilde anlatıyorlar. Sporundan bebek yıkamasına emzirmeye kadar daha neler neler. Ben Beylikdüzü devlet hastanesinde gittim . Şu an 16 haftalık hamileyim son ayda tekrar gideceğim moral olması için🤩🤩 Kesinlikle gidinnn