Sehnazzzzz_25 28+5 haftalık hamileyim akşam uyurken sol tarafımda gobegımda agrı oluyo ve uyuyamıyorum varmı aynı sorun yaşayanlar ve kaslarda agrı
Solitoo Sehnazzzzz_25 28+4 günlük hamileyim bende karnımın ve sırtımın sol tarafı çok ağrıyo normal galiba🤷🏼♀️
gurcem Sehnazzzzz_25 28+1 sol tarafa yatınca donunce agrım oluyor gercı sagada donerken zorlanıyorum bu aralar agrı haftası herhalde
Linesarye Sehnazzzzz_25 benimde sirtımın sol tarafı coi agiriyo sol tarafa yatamıyorum yattgım an ağrı giriyo
Solitoo Sehnazzzzz_25 bende öyle oldum böbreğimmiş şişiyomuş bol su içip sıcak tutuyorum belki seninde böbreğindir
Sehnazzzzz_25 gurcem aynen hem agırlaşıyosun penguan gibi yurumeye başladım benim 7 cı aya kadar gobek fazla belli olmadı sonra birden çıktı karpuz gibi 🤣 ondan işte zorlanıyosun
Sehnazzzzz_25 gurcem zor donuyosun kaç kilo aldınız bu arada ben 10 kilo almışım doktor çok almışın dedi fazla hamur yeme ekmek fln yasakladı
gurcem Sehnazzzzz_25 kuzum 28+1ız 55le basladım 67 -68gelıyorum yanı 13kılo banada doktor fazla dedı☺️ Ama sıkma borek cok sevıyorum ne yalan soleyım pasta kurabıye bayılıyorum
Sehnazzzzz_25 gurcem dımı bende bayılıyom hele kek tatlı baklava ohhh ye gitsin 🤣dogum dan sonra veririz be koştur koştur la
Deletedmom6 gurcem Bizde 28+1 Haftayız 8 kilo aldım ama herkes almadın diyo boyum uzun diye mi belli olmuyor bilmiyorum ama bugünler de birden kilo aldım acaba çök mu abur cubur börek çörek yediğimden🤔 ( Çünkü ilk başta hiç abur cubur yemezdim )
Kadriye-melek1 Bende 29+5 sağ sol her yanım ağrıyor gecelerI uyku yok sizinde çok hareketli mi gündüz iş yerinde bişey yapmıyor gece uyumak bilmiyor bende uyuyamıyorum
Sehnazzzzz_25 Linesarye ama dinlenirken sol tarafınızla yatın diyorlar doktorlar Ama evet agrı oluyo baya bide benimki sol tarafıma kafasını dayamış şu an ters benimki ama doguma kadar pozisyon degışterecegı için sıkıntı olmaz miş
Sehnazzzzz_25 Solitoo aynen bugun gittim doktora herşey yolundaymış şukur bence agrılarımız normal birden kilo alıyoruzya ondan gba
gurcem Deletedmom6 hayatım boyunca kola ıcmedım sevmemde hıc canım cekmezdı sımdı canım nasıl kola cekıyor valla arada ıcıyorum yalan yok canım nasıl ıstıyor nasıl 🤗🤗🤗 ahada az once anamda gozleme yedım geldm 😶 napım ben sevıyorum evet belkı yanlıs yapıyorum ama kendıme engel olamıyorum