Merhaba kizlar. 39+2 de kontrolum vardi alttan muayenem yapildi acilmam hala 2 cm di doktor muayene sirasinda biraz fazla zorladi belki bu aksam sancin olur artarsa gel dedi sancilarim hep vardi fakat duzene girmiyordu. Neyse doktorla konustuk ve 40+1 de yatis verilecekti dogum baslamadigi takdirde anlastik ve ciktim. Eve geldigimde adet agrisi gibi agrilarim basladi gece oldu ve hala agri cekiyordum gittikce siddetlenerek sabahi zor ettim arayip doktorumla konustum gel bir bakalim dedi gittim acilmam artmamis fakat dogumum baslamis. Gerekli testleri yapip yatis verildi saat 16.00 da odama gectim yarim saat sonra damar yolu acildi ve sanci baslatici fitil verildi ne olduysa ondan sonra basladi saat 18.15 te serumla karisik suni sanci verildi saat 00.00 a kadar idare edebiliyordum ama ondan sonrasi tam bir iskenceydi alttan muayeneler siklasti ve muayeneleri tam sancim sirasinda yapiyorlardi yalvardim agladim birakin diye defalarca sezaryen istedim fakat nafile 😑 Tabii birde acliktan ve susuzluktan iyice bitmistim esim dogur istedigini alip getiricem canin ne istiyorsa diye telkin ediyordu en son ☺ ozellikle son saatlar gucum tukenmisti o gucsuzlugumle bana yatma yuru denildi oluyordum bel agrisindan sancilar bitirmisti beni saat 07.10 da hadi dogumhaneye gidiyoruz denildi ve oraya kadar da yurutuldum. Catala cikmak benim icin iskenceydi sanki bebek bacaklarimin arasindaydi ikinma istegim artmisti fakat ikininca butun icim cikacakmis gibi hissediyordum catala yattim kurtarin beni diye agliyordum sonra esimi iceri aldilar elimi tuttu ona da bana yardim et nolur diye yalvarmisim pek hatirlamiyorum. O aciyla ikinmayi pek beceremeyince haliyle ebeler karnima bastirdi iste o aci dunyada hicbir seyde yoktur zannetmiyorum. 3. Ikinmamda oglumu kucagima verdiler 07.32 de dunyaya geldi pasam o duygunun tarifi yok o kadar aciya ragmen hepsini unuttum resmen. Dikis asamasindan sonra odama getirdiler az sonra da bebegimi 😊 sonrasinda kalkip makyajimi falan yaptim dikis acisindan baska biseyim yoktu. Gecmeyecek aci degil Allah sabrini ve gucunu veriyor ben bayilmadiysam kimse bayilmaz heralde 🙂 Umarim hepinizin hayirli dogumlari olur saglikla alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza. 😗