Melike37 Hamile kalmak için soğan kürü nasıl kullanılır bilgisi olan yazabilir mi ? Yada tavsiye ettiğiniz kürler varmı ?
Kakulimmm Ben basladim canim bugun 10. Gun. Bakalim inşallah faydasını görürüm. Kaynar suyun icine 4 e bölünmüş orta boy soğanı atacaksın. Ilık içilebilir sıcaklıkta 15 gün boyunca sabah akşam ac karnina içeceksin. Adetten 2 gün sonra başlaniliyor.
Melike37 Kakulimmm çok saol kuzum peki hergün aynı şekil mı yapılcak yaptıgımızı gün içinde tüketip hergün yenisi yapılcak dimi ?
46_mngm_46 Canım bir orta boy normal soganı soymadan yıka elinle kır bıçak degdirme iki bardak suyla ateşe bırak kaynadıkdan sonra beş dk daha beklet ve ocaksan al süz bir bardak gece yatarken iç ılık olacak içerken Ben sabahda aç karnına içiyordum tabi sen içebilirsen iç yoksa zorlama 15 gün içilecek diye okumuşdum
Melike37 46_mngm_46 çok saol kuzum diyelim bugün yaptım gün içinde onu tüketip ertesi gün tekrar aynısınımı yapıcam ?
46_mngm_46 Melike37 evet canım herğün taze yapılacak soganın normal yemeklik olmasına dikkat et mor veya beyaz sogan olmayacak
46_mngm_46 Melike37 ben sabah akşam içmiştim sabah aç akşam yatarken içtiğimden tok oluyordum ama faydasını gördüm hamile kalmıştım ikinci cocuguma Adetten beş gün sonra diye okumuşdum ben öle yapmıştım
46_mngm_46 Melike37 evet canım aynen öyle iç Rabbimin izniyle kalırsın inş bende polikistik over vardı ondan kalamıyordum çok şükür işe yaramışdı
Kakulimmm 46_mngm_46 ne kadar guzel ya çok sevindim adına. Canim bende de var pko. Ama kilo da var sende durum neydi bir de ben hiç kesmedim içmeyi acaba bebeğe zararı olur mu. Hafif markalar var ama adet yaklaştı diye düşünüyorum. Hemen bitiminde mi aldın guzel haberini
Melike37 46_mngm_46 kuzu ben bu ay ovulasyon denedım bakalım dün test yaptım bişey çıkmadı adetimde ayın 25 bakalım adet olursam yapıcam dün lavaboya çıktıgımda kırmızı bişey gördüm acaba adetmı olcam dedim pancar turşusu felan yemiştim acaba ondanmı dedim 🤷♀️