Gzmktkl ggzmkrcc Teşekkür ederim. Her şeyin hayırlısı🙏 Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah😊
Pcdshn Yükleme yapılan miktar net olmalı çünkü belli sayılara bölme işlemi falan var. Yenilecek gıdada bu miktar oynayabilir, ayrıca aç iken, sıvı çok daha çabuk kana karışır ve istenen sonuç elde edilir. O sebeple 50,75,100 lük var🤞🤞🤞😇
anneyimben12 ggzmkrcc ben bundan bir ay önce yükleme yaptırmak için sabahın 7 sinde hastanedeydim o iğrenç şeyi aç karına içtim ama nasıl içtim bir ben bir mevlam bilir 15dk da zor içtim 50 ml içeceği 15 dk da içtim kan verdim mide bulantısının tarifi yok ateş bastı gözlerim karardı ve içtikten 10 dk sonra sonuç kusmak oldu tutamadım içimde asla onu tekrar içemezdim de zaten öylece yarim kaldı benim şeker yüklemesi sonra tekrar doktora gittim durumu anlattım hani yaptırmak istedim ama olmadı bünyeme ters düştü tutamadım içimde dediğimde ise bana açlık ve tokluk şekerini ölçtür 2 3 gün boyunca dediğinde delirecektim gerçekten madem ikinci bir yolu var neden kötü ve zararlı olandan başlıyoruz yapmaya ? Ayrıca ben bir hamilenin geceden aç bırakılıp sabahın o saatinde kaldırılıp öğlene kadar aç bırakılarak ard arda 4 kez kan vermesini daha da dirençsiz bırakılmasına asla ama asla anlam veremedim kabus gibi bi gündü benim için asla yaptırmam asla !!!!!!
ggzmkrcc anneyimben12 sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu durum çünkü kimisi bir şey yok diyor kimi bayıldım kustum falan bende bilemedim başa gelen çekilir artık bakıcaz 🙄
Obsesifk anneyimben12 sizin bğnyeniz kaldırmamış demek ki bende aynı şekilde sabahın köründe gittim tabii aç karnına su bile içmedim bana 75gr içtim elmalı gazoz gibi hiç kötü etkilemedi çok hafif midem bulandı dışarı çıkıp hava aldım geçti sizin acaba şekeriniz mi vardı öyle etkiledi
Mi1007 ggzmkrcc doktorun güvendiğin bi doktoraa yaptır bnm doktorum şehrimizdeki en iyi doktor yüksek riskli gebelik uzmanı ve 9 farklı dalda da uzmanlığı var 4 hastane kurucusu ve ben riskli gebeyim. O bana yaptır dedi ve ben başka kimseyi dinlemeden yaptırdım. İyikide yaptırdım suyum fazlaydı karnım patlıcak gibiydi şeker yüklemesinden sonra düzeldi.
ggzmkrcc Obsesifk acaba su içsem ne olur ki? Benim sabahları ağzıma balgam geliyor su içip öyle çıkarabiliyorum yoksa rahatlayamıyorum🙄 yani gitmeden önce içersem bi kaç yudum🙄🙄
anneyimben12 Obsesifk hayır ben mide küçültme ameliyatı oldum 1 buçuk yıl önce bünyem özelliklede midem çok hassas aşırı kalorili geldi bana çarpıntı yaptı soğuk soğuk ter döktüm geri çıkarmak zorunda kaldım ayrıca tadı çok iğrençti benim içtiğimin limonlu bulaşık deterjanı gibi kokuyordu zaten çoğu hamile tutamıyormuş, çıkarıyormuş isteyen tekrar yaptırıyor yada açlık tokluk baktırıyomuş
Mi1007 ggzmkrcc çünkü o saf ve zararsız glikoz. Yediğimiz yemeklerdeki glikozla aynı şey değil yediğimiz baklavayla alakası yok. O çok abartıyolar ki yok çok iğrenç yok kustum yok bilmem ne. Sanki dışarda yedikleri Yemekler çok yararlı.
Gulnur ggzmkrcc o iccegin icerigi sekerle alakali cnm dedigin besinlerde baklava mesela onun icinde yag un vs bulunuyor bugbi olcumlerde bu icecekler tercih ediliyor tadida kotu degil
Hderya Benm doktorum hic seker yuklemesi fln die bsy bahsetmedi 😊😊 32+6 yiz daha sonralarimi yapiliyor
Sinemstf Peki kızlar merak ettiğim konu şu sanırsam 24. Haftada gidiyormuşuz ben daha 21+4 ‘üm. Bu şeker yüklemesi açlık şekerinizi ölçtükten somra belli bi rakamın üstüne çıkınca mı yapıyorlar yoksa illa ister düşük olsun ister yüksek öyle mi yaptırılıyor mesela ben sağlık ocağında şekerimi ölçtürdüm açlık şekerim 78 çıktı. Bence gayet normal buna rağmen bana şeker yüklemesi yaparlar mı?