Piraye Merhaba hamile anneler gebelik şikayetleri bu şekilde olan var mı? Ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor? Yardımcı olur musunuz?
Hira17 Piraye ben gaviscon içiyorum şurup yanma için doktorum a sordum başka türlü geçmiyor çünkü inşallah geçer seninde bir an önce
Zehratuncer Piraye ben cok mide bulantısı cektim canım ilk aylarda zofer diye bi hap var benim mide buntımı yanlızca o kesti
perihankrkya Piraye ahhh aynı durum bende de var cnm 15+3 üm daha demin çıkardım 2 kere hemde şuan midem alev alev 😶 ama napiyim çocum için dayanıyorum hepimiz dayanicaz doğasıya kadar doğunca musmutlu olucaz cnm😊
Siracin_annesi Bende mide yanmasına gavisvon kullanıyorum. Çok etkılı bi şurup doktorm yazdı. Eğer hemen bulamıyısan şurubu salatalık yada elma yıyebılırsın. Sade maden suyuda bıraz iyi geliyor
Piraye Zehratuncer daha önce acilde bir kere iğnesini yapmışlardı direk bulantımı geçirmişti aslında azaldı biraz daha ama bugün nedense hem yanma hem bulantı çok kötü etti
kornzorn20 Elma önermişler ama mide yanmasına iyi gelmez elma. Midenin(özellikle yanmaya meğilliyse) en büyük düşmanlarından biridir elma. Mide asidini arttırır, daha çok yanmaların olur. Mayasız ve asitsiz gıdalar tüket. Domates, portakal, elma, limon, kivi vb asitli yiyecekten uzak dur. Süt tüketebilirsin. Leblebi çok iyi gelir mide yanmasına. Mide suyunu emer. Talcid’in doğal hali. Ama kontrolünde de doktoruna anlatmayı ihmâl etme.
Piraye ygmrslhgl kornzorn20 genelde dikkat ediyorum asitli şeyler olmamasına bugün nedense hiç bir şey etki etmedi ne süt ne leblebi şimdi eşime gaviskon mide şurubu aldırdım o etkili oldu
ygmrslhgl Mide yanması için en güzel yöntem hemen soğuk süt içmek benimde yanmalarım çok oluyor 14. haftadayım benimkini anında kesiyor soğuk süt inşallah size de iyi gelir...
Piraye perihankrkya benim 20. Haftama kadar bulantım oldu sonrasında geçti şimdi 33 haftalık olcam bu defa da mide yanmaları başladı 😊 bebişlerimiz Sağlıkla doğsunlar yeter
Seminn Piraye sabret canım az kalmış geçecek inşallah azalacak hiç olmadı ben 20 haftaya kadar günde 2 kez çıkarıyordum su içemiyordum zofer prilam gaviscon kullandım bende hiç bitmeyecek bu döngü dedim şimdi maşallahım var 29 dayız 🤗🤗