Yilmazmelisa028 Hanımlar ben bugün sezeryan olmaya karar verdim ama spinal mi yoksa genel mi olsam kararsızım sizin tavsiyeleriniz nelerdir tecrübelerinizi paylaşır mısınız 😊
Hll Yilmazmelisa028 ben genel oldum canm cokta memnundum. İkinciyide genel olacagm insallah. Belden uyusturmada bel agrisi kaliyor diye birde cok risk var diye cesaret edemedim.
Deletedmom0098 Yilmazmelisa028 belde ağrı falan kalıyor laflarına aldırma canım kişinin bünyesiyle alakalı Ablamda eltimde hiç öyle ağrı falan olmadı sonrasında
Fatmadenizzz Merhaba hanımlar bende bugün sabah sezaryen oldum spinal anestezi ile. Sabah 9 da doğdu kızım öğlen biraz ağrım oldu tabiki ama şuan yatağımda oturuyorum. Baş ağrım falan da olmadı. Gerçi bünyeye göre değişebilir ama bence bebeğin ilk doğduğu anı görmek onu sizin yanınıza getirip ilk temasını hissetmek gerçekten tüm korkuların önüne geçer. Tarif edilemez bir mutluluk çünkü
Sumeyraerva Fatmadenizzz benimde ilk gun olmadi ama ikinci gun bas agrim cok oldu kahve iyi geliyo tavaiye ederim azcik azcik baslarsa agirmaya kahve icin
derinsuduru Ben spinal oldum bel ağrısı falanda olmadı hiç bünyeden bünyeyedir belkide ama o ilk anı çok güzeldi genel olursan göremezsinkiii 🤦♀️ şimdi 2.yi olcam ben
Yilmazmelisa028 Sumeyraerva hangi kahveden türk kahvesi mi yoksa filtre kahve mi hangi kahve olduğunun önemi var mı