Haticecgn Merhaba 16.haftadayim alnim yoğunlukta olmak üzere döküntü şeklinde minik ve siklığı çok bir şekilde sivilcelerim oluştu. Aynı problemi yaşayan var mı? Bir de akşamları sürekli karnım şişiyor. Yani karnımı sisiremeyecek sekilde. Çok rahatsız edici çıkıp bı 20dk yürüyüş yapınca az da olsa rahatlıyorum ama gebeligimin başından beri böyle. Bu problemi yaşayan var mı bu haftalarda özelikle?
atanurmervee Haticecgn Karın şişliğin kabızlık sorunun varsa olabilir. Yüzümüzdeki sivilceler de hormon değişiminden kaynaklanıyor. Sana yves rocherin sebo vegetal toniğini tavsiye edebilirim.
Raniniii Haticecgn sivilceler geçiyor cnm benimde senin gibiydi o zamanlar simdi cildim pürüzsüz bebek gibi oldu herkes diyor hatta yüzün cok guzel oldu falan diye
Mebos Haticecgn olmazmı hele bana sor sen onu şişliği sivilceyi ölüyorum suratım tarlaya döndü gqzmı neden şişkinlik oluyor a alamadım tam anlamıyla ama rahatsız ediyor insanı
Hifask44 Ben 6 haftalığım malesef bende de aynı sorunlar var kız bebek olduğunda öyle olur diyorlar 🙂
Haticecgn atanurmervee sabahları çok rahat bı şekilde uyaniorum gün içinde de karnım çok rahat sıkıntım yok ama akşam 5 6 dan sonra şişiyor. Zaten hamilelik öncesi de bağırsakları çok iyi çalışan biri değildim. Şimdi de o rutinim devam ediyor. Tonik icin teşekkürler içeriğini arastiricam.
Hifask44 İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın doktora gittin mi hiç bende gitsem mi acaba diye düşünüyorum 🤔