Duuyguum ozguk he düşer 186 çıktı bi ölçeyim dedim ben bunu dr a söylesem insüline başlatır kesin de mi
Duuyguum ozguk yok İnan ki Esra Erol’u izliyordum hatta hafifte kestirmişim uyandım dedim bi ölçeyim ölçmez olaydım
Slnbsr ozguk egzersiz yürüyüş cidden iyiymiş kızlar yapın bencede Bol su, bide. Bugün okudum beyaz lahana iyi geliyomuş Peynirle salatası çok güzel oluyo çok az yağ ve tuz deneyin bence hem bi öğün
Olimbera ozguk çok yüksek değil mi 😱 yediğinize göre o kadar yükselmesi imkansız gibi ben balık yediğimde insülin yaptığımda açlık mesela örnek veriyorum 90 iken balık yediğimde insülin vurduktan sonra tokluk 70 e düşüyor balığın şekeri çıkarması çok zor 🤔 yanında ekmek mi tükettiniz değerlerinizi tam anlayamadım da 🤔
Slnbsr ozguk bozma bozma düzelcek Bence biraz rayna oturtmak lazım En azından yürüyüşlerini düzenli yap
Slnbsr ozguk bozma bozma düzelcek Bence biraz rayna oturtmak lazım En azından yürüyüşlerini düzenli yap
merininyavrusu Duuyguum sevmedigim halde bebegim için fırında istavrit ve salata. Ekmek yok ve patates de çok az. Her şey oglum için ( oglum demek çok güzel) :)
ozguk merininyavrusu bizde patates yasak yerine ekmek tüket tam buğday karbonhidrata ihtiyaç var. Evet Oğlum demek çok güzel 💙🧿
eliff33 Bende akşam misafirlikteydim mecburen kaçırdım korkumdan ölçemedim yürüyüş yapalım en azından 😏
Duuyguum eliff33 bende yeni geldim bir saat yürüdüm 124 e düşmüş bunalıma sokuyor artık kız beni bir ayım kaldı senin 15 dikkat etsek olmuyor etmesek olmuyor valla deliricem
eliff33 Duuyguum yok delirme sakin ol bişey olmayacak ALLAHIN izniyle stres yapma doktor arada yükselmeler zarar vermez sürekli yüksek seyretmesi riskli dedi
Duuyguum eliff33 sürekli ama kuzu normal çıktığını görmedim yine iki üç gündür öncesinde ne güzel çıkıyordu yarın dr uma söylesem mi bu durumu sence kontrolüm yarın