Duuyguum ozguk haber ver muhakkak unutursam sen yaz Bu arada tokluğuma baktım bugğn ben yedi buçukta 176 ydı şimdi yine baktım yine aynı düşmemiş 174 olmuş niye düşmüyor birazda olsa düşmesi gerekmez miydi ya hiç yerimde de durmadım yemekten sonra
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ İnşallah ama 26 haftalık oldum bu hep böyle uyanıyom şeker fırlak. Gün içinde daha iyi idare ediyom. Sabah kaçta kalkıyorsunuz.
Kizkalesi Olimbera benim karnım gurulduyor o derece açın ama tutuyorum kendimi alışırsan hep acıkırsın bu saatte
Olimbera Kizkalesi evet ben genelde ara öğünümü 9 da yapıyorum o yüzden 10 dan sonra hiçbirşey yemiyordum ama işte böyle acıkmıyordum çok fenaymış ya sürekli birşeyler yeme isteği
Kizkalesi Duuyguum anladım başka bişey olmuypr değilmi sakatlık beyin fonk. Gelişim geriliği Bu tür şeyler yapmıyor
Duuyguum Kizkalesi ben dr uma sorduğumda bebek anne karnında hep şekerden beslendiğinden dolayı Doğum sonrası çok afallıyor Elinden dondurması alınan çocuk gibi düşün demişti bi süre gözetim altında tutup insülin direncini takip etmemiz gerek demişti ileri de sağlık problemleri yaşamaması açısından
Kizkalesi Duuyguum ben genelde 6-7 arası yemek yerim 8de de çay içiyorum sonrasında bişey yemem genelde
Kizkalesi Duuyguum anladım. Bnde şimdi sağlık ocağından çıktım doktorun diyabeti varmış. Ona kahvaltıda yüksek çıkıyor dedim. En yüksek kaç çıktı dedi. 197 dedim. Tokluk için çok yüksek değil insülin gerektirmez dedi normal dedi
Olimbera Kizkalesi ben bu değeri görmeden insülin başladılar ya niye ki 😢😢😢 bu ara zaten şekerim çok düşük seyrediyor yükselmesindense düşmesindaha tehlikeli 🤦🏼♀️ İnsülin yediklerime göre fazla geliyor sanırım şekerim düşük diye korkudan yiyorum habire bu seferde kilo almışım 😱