Olimbera Duuyguum ya beni de tutun bende o şekilde ölçmek istiyorum artık parmaklarım delik deşik ya 🤦🏼♀️
Kizkalesi Olimbera canım doktorlar öyle diyorsa vardır bir bildikleri. Ben yeni ölçmeye başladım ama parmaklarım çok acıyor yazık ellerine 😊
Duuyguum Olimbera benim de öyleydi işte çok sızlamaya başladı artık dört gün yapmadım bugğn başladım tekrar
Duuyguum Kizkalesi çok güzel çıkmış 🙏 benim 105-150 😂 aaaa ben sabah tokluğu dA ölçtüm bugün tereyağ bal yedim diye 173 çıktı 😂 ama bugğn baya baya yedim herbişe ya
Olimbera Kizkalesi maşallah canım şekerin çok iyi gidiyor insüline gerek kalmadan tamamlarsın gibi bence 🤗 ya doktorlar diyor da ben kendimi tutamıyorum ki bunu yedim acaba şekerim çıktı mı diye dertleniyorum 🤣🤣🤣
Kizkalesi Duuyguum valla bende aralarda yiyorum bitek akşam tokluğuna dikkat etmeye başladım 😂😌 senin de iyi canım sıkıntı yapma okadar da hakkımız olsun 😌
Olimbera Duuyguum 16 haftadır böyleyim mosmor hep insülin iğnelerinden daha beter oldu parmaklarım kendimi tutamıyorum ki 🤦🏼♀️
Kizkalesi Olimbera valla bende merak ediyorum çünkü gün içinde atıştırıyorum ama ben tek öğüne yükleniyorum ondan sorun olacağını sanmıyorum sen de öyle yap 1.5 iki saate bir ağzıma bişeyler illa ki atıyorum 😌
Duuyguum Olimbera evet bide alışkanlık yapıyo gıcık şey 😅😅 ama bende morarma falan olmadı iğne yerleri sızlıyordu sadece sen baya çok yapıyorsun o zaman
Duuyguum Olimbera psikopatlaşmışsın sen 😂😂 yüksek çıktığında da yaptığımız birşey yokki can sıkıp duruyoz sadece bi yürüyüş bile yapmıyorum ben mesela
Olimbera Duuyguum ahahahahahahhah 🤣🤣🤣 evet haklısın yüksek çıktığında oturup ağlamışlığım var sanki ne yapacaksam benim zaten düşük riskim var genelde yatıyorum işte psikolojik olarak odaklanmışım ona ölçmeden içim rahat etmiyor
Duuyguum Olimbera canm şuan da bisküvi çay istiyor ama yiyemicem eziyet resmen kız şimdi içsem yesem ölçüm yapsam yüksek çıksa pişman olucam yemesem içime dert olacak 😅 gece üçte ölçüyor musun peki hiç
Kizkalesi Duuyguum ben dün çizzi yedim sabah şekerim normal çıktı. Tuzlu yiyebilirsin bence ama tatlı bilemiyorum 😊
Olimbera Duuyguum gece hiç bakmadım ben 12 den sonra en geç 10-11 gibi bakmışlığım var ara öğün yaptıktan sonra da merak etmişliğim var