Olimbera Kizkalesi insülin kullandığım halde raporum olduğu halde doktor sisteme az girmiş ilk başta alamadım kaç ay elinde var diye gözüktü işte mecbur kaldığım içinde aldım 😢 doğru ölçmek çok önemli çünkü cihazdan cihaza bile farklılık oluyor
Olimbera Kizkalesi devlet cihazın hiçbir şekilde parasını ödemiyor sadece striplerin belli bir kısmını ödüyor mesela diyelim ki 65 tl 20 tlsini devlet karşılıyor 45 tlye alabiliyorsun ölçme cihazlarında devlet karşılaması yok yani insülinleri ücretsiz veriyor ilaç oldukları için bende hamile kalmadan önce diyabet olduğum için sistemde elimde strip var gözüküyordu raporum olmasına rağmen eczaneden yeni makineyi alınca strip alamadım mecbur parayla almak zorunda kaldım
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Akşam yemekten sonra şeker 120 çıktı.. Şimdi gece yatarken süt içiyom sabah kalkıyom şeker halay çekiyo... @Kizkalesi ben gece yiyom heralde uykumda falan
Olimbera IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ evet canım araştırdığımda en iyisinin bu olduğunu söylemişlerdi bende aldım
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ozguk yükseltti mi şekerini. Pazatates kızartması ben doyuncaya kadar yiyom ama bişey yapmıyo bende
Olimbera IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ aynı makine mi sizinde ben şüphe ediyorsam eski makinemle de öçlüyorum hamilelikte yeni olduğum için çok pimpirikliyim 🤣
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi içmeden yattığımda oldu ama işte içimdeki veledler açıkıyo heralde ayaklanıyorlar... 😊 ne yiyem içem ben
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ sen bişey yiyip içmezsen onlar seni yiyecek desene 😂ben biriyle başedemiom Allah yardımcın olsun 😂
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Kizkalesi kalktılar sanırım bunlar doğunca nasıl doyurcam ben. Allah napıyorlar bilmiyorum ama bişeyler oluyo içerde...
Olimbera IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ bende toklukları çok merak ediyorum çünkü aşırı derecede değişkenlik gösteriyor
Kizkalesi IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ kıpırdamaları aç oldukları anlamına gelmiyor her zaman. Ben açken oynamaz aksine yediğimde dönmeye başlar benimki bide sabahları tekmeler kalk anne diye 😂
ozguk Olimbera bende önce kullandım bunla aynı çıktı benim denedim devlet karşılıyor bunu lifechek silver
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Benimki çok uyumuyo şeker 106 şuan. Hiç bişey içmeden yatcam sabah kaç çıkacak bakalım