Kizkalesi ozguk amin canım sağol😊 ee önde olması şekerdenmiymiş yoksa aslında benim doktorum hep iki haftaya kadar normal 3 hafta oldumu sıkıntı dşyordu
Kizkalesi Olimbera aynen canım bide indirimleri takip et hep seninki yaz bahar bebeği olcak sanırım kışın ortasında al yazlıkları uyguna almış olursun. Kış bitince de seneye giyeceği kışlık alışverişini yap kenara bişeyler at
Kizkalesi ozguk yok orda tatildeyken açtım hesabı kızkalesinin orda bş otelde kalıoduk😊 doğu görevindeyiz şuan ama adanalıyjz😊
ozguk Kizkalesi bende eşimde doğma büyüme adanalıyız Bursa’da yaşıyoruz aileler mersinde antepliuiz 😂😂😂
Kizkalesi Olimbera ben şimdiden birsürü yazlık aldım civil her gittiğimde indirimdeki yazlıklardan beğendiğim olursa alıyorum uygun oluyor lcw da falan sezon sonunda baya şey aldıydım 😊
ozguk Kizkalesi bende e bebek gittim bişeye bakmadan çıktım iltahlandırmışım enfeksiyon dedi dar giyme dedi lohusa kilodu bulamadım 🤭
Kizkalesi ozguk İnternet sitesinden al ben nerde baktıysam hep çok pahalıydı civil çok uygun geldi emzirme sütyeni ve atleti de uygun