Kizkalesi ozguk boyunu kilosunu söylüyor zaten sırna da iyi haftasıyla uyumlu diyor ama benenson 26+5 de gittim verdiği ultrason kağıdında haftam 28+5 yazıyordu
Olimbera ozguk iyi çok şüküür sevindim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤗
Kizkalesi ozguk valla bilemiyorum bende bu defa gittiğimde sorcam şekerim var diye mi önde bu çocuk, ama benim adetim biter bitmez gebe kaldım ondan önde diye düşünüyordum
Duuyguum Kizkalesi ben %80 bitter çikolata aldım canm istediğin de atıyorum bir tane koparıp bastırıyor o zAten çikolata demeye bin şahit lazım
Kizkalesi Duuyguum marka model ne dicem 😂 markete çıkıyorum şimdi gidince bakim içeriklerine en az şekerli yi alayım😌
Duuyguum Kizkalesi üstünde yazıyo zAten bitter çikolata %80 olanını al ama 50 si 60 ı 70 i var en şekersizi 80 olan ama yine kesiyo etkilemiyor dA hiç diyabetliler için yapmışlar 😅
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Olimbera ayda bir biraz uzun olmuş aslında. Her hafta bebek büyüdükçe dalgalanma olabiliyo.
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Benimde şeker 126 lara çıktı sabah açlık bu sefer kahvaltı sonrası fırlıyo. Şuan ara öğün bekliyom. Açlık şekerim düşükte yatsam sabah yüksek kalkıyom.
Duuyguum IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ uyanır uyanmaz ölçme canm yatağını topla misal kahvaltını hazırla oyalan kahvaltı başına oturduğunda ölç eğer böyle yapıp yüksek çıkıyorsa ozaman bişe diyemem
Duuyguum Kizkalesi ay ciddi misin atabilir misin bi bakayım bende sipariş verecektim beğendim eşime göstermeden almayayım dedim
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Olimbera sen şekerini yediklerine göre düşün çünkü gün gelecek az bile yesen ot ile beslensede artışların olacak. Dktoruma yazdım whatsapptan grri dönüş yapmasını bekliyorum.