Macidenez Duuyguum sabahları açlık 80 lerde tokluk 150 -160 larda azcık kaçırsam 200 bile geçiyor o derece
Olimbera Macidenez banada onu verdiler ama sabah açlığınız iyi olmasın rağmen neden iğne kullanıyorsunuz ki iğnesiz kaç çıkıyordu 18 ünite fazla değil mi 🤔
Olimbera Duuyguum genelde iki ara öğün yapıyorum zaten sabah kahvaltısından sonra ara öğün yapmıyorum vucüdum alışmıştı ama bu ara diğer ara öğünleride kaçırdığım oldu baZen dışarıdayken flan haklısın aç kalmak da şekeri etkiliyor
Olimbera Macidenez bana hep tambuğday yememi söylediler hemde diyetisyenlerin verdiği listeyi görsen her öğün bir dünya ekmek var onlara uysam şekerim tavan yapıyor
Macidenez Olimbera gece 14 doz sabah 6 doz öğlen ve akşam 4 doz toplamda 28 doz oluyor ve dr daha yeni başladık diyor bundan sonra şekerde artar diyo
Macidenez Olimbera 7 yıl önce kızımı memeden kesmek zorunda kaldım ilaç verdi dr. Kan pırtılaşmam çıktı genetik araştırmadan sonra ve hem coraspirin hem kansulandırıcı kullanıyorum iğne yapacak yer bulamıyorum artık
Olimbera Macidenez hemen hemen aynı yaştaymışız diyabetle tanışırken 😢 düşüklerinizin nedeni kan sorunu muydu gerçekten çok zormuş o kadar iğne rabbim yardımcınız olsun şimdi de kullanıyor musunuz ? Göbekten insülin yapıyor musunuz ?
Olimbera Macidenez ilk hamileliğinizi öğrendiğinizde dozlar nasıldı peki yavaş yavaş mı arttı ben daha yeniyim birçok soru sordum k.bakmayın hakkınızı helal edin 😢
Macidenez Olimbera evet ilk 2+2+2 doz olarak verdi baktı düşmüyor sonra çıkardı 2 aydır toplam 28 dozla devam ediyoruz kasım 12 de yine gidicem bakalım dr ölçüm yapıp götürüyorum 15 günde bir
Gagacim eliff33 amin canım senin de İnşaAllah benimde sezaryen ama erken gebelik olduğu için çok ağrım var belki 1 hafta falan daha erken alır ama belki Perşembe belli olacak bebeğin durumuna göre şu an 36 hafta bitti
Olimbera Macidenez biz 3+3+3 diye başladık ilerleyen haftalarda ne yapıcam iyice korku sardı ofhhh zaten sınırları da geçiyorum sonuçlarımı beğenmeyecek doktor 😭