Olimbera Kizkalesi benim düşük riskim var canım bebeğin eşi aşağıdaymış henüz daha küçük olduğu için fazla ağır iş yapmıyorum hareket etmiyorum
Kizkalesi Olimbera ondan düşmüyordur senin canım normal çok sıkıntı yapma kendine şekerin en büyük düşmanı yürüyüş çok iyi geliyor
Olimbera Duuyguum hey maşallah ya iyi yemişsin cidden ben azıcık yiyorum diyet yapıyorum hamile kaldığımdan beri hatta insülin bile vuruyorum hala tokluk şekerim sınırı geçiyor diye üzülüyorum bu kadar karbonhidratı yesem ciddi anlamda komaya girerim herhalde 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Duuyguum Olimbera yaptığım çok yanlış aslında bende kriz geçirmeyeyim diye ölçmedim hiç 😐 akşam yapıcam ölçümü bugün kaç çıktı değerlerin
Olimbera Kizkalesi aynen öyle canım 5-6 aylık olsam yürüyüş yapmaya çalışırım inşallah bakalım zaman ne göstericek
ozguk IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ ooo ben hevesle bitirdim bile 🥰 ufak defek eksikler kaldı seninkiler ne kadardı biz konuşmuştuk seninle başka postta
Kizkalesi Olimbera aynen canım hem diyet yaptığın için de kilo almamış olursun. Ben de başta çok hareketsiz kaldım düşer korkusuyla halbuki sorun yoktu, ama işte korkuyorduk, o arada baya kilo almıştım 😌
Olimbera IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ sizin değerleriniz nasıl ? Ama sanırım ikizlere hamilesiniz yüksek seyretmesi normaldir...
Olimbera Kizkalesi ben kilo almadım hiç ama diyet yaptığım içindir inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize ya 😇
Duuyguum Kizkalesi ben ilk üç ay dört kilo vermiştim bile yiyemiyordum dördüncü Aydan sonra almaya başladım
IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ Sabah açlık bazen nadiren de olsa yüksekleri yazıyorum. 120lerde oluyo... düşük ise 90 altında oluyo. Akşam ise nadirende olsa 170lere en fazla çıktı. Onun dışında normalde 140 altı şekerlerim tokluklarım. Sabah açlık bi iğnem var. Bide koruyucu iğnem. Açlık 16 ünite Koruyucu 30 ünite.
Olimbera IKIZLERIMIZIBEKLIYORUZ hmm... insülinler çok gfarklı koruyucu hiç duymadım ne zaman vuruyorsunuz ? Değerleriniz maşallah çok iyi ben henüz 15 haftalıl hamileyim ve tokluklarda 200 ü de gördüm açlıklarda 130 u da gördüm 😭😭😭
Duuyguum eliff33 napim Elif millet yiyor canm çekiyor yasak ya diğer türlü olsa uzatsalar yemem kilo yapar diye 😅