ozguk Olimbera ay o doktorlar yok mu çok değil dedi ya sinir oldum valla canım 26+4 haftalık çok az yedim tansiyonda çıkıyor artık çayıda bırakayım
Duuyguum melolevo ben buz yiyorum o tok tutuyo 😬 düzelmiyor canm diyette yapsam yapmasam da şekeri mekeri çıkardım hayatımdan yemem gerekenleri yiyorum artık saatlerine falan dikkat etmiyorum
Kizkalesi Olimbera ben diyeti bozdum galiba 😐 biraz gezdik bebeğe beşik falan baktık eve geldim evde simit onun birazını yedim canınız çekmesin bir tane Trabzon hurması Bi tane muz yedim ama hala açım 🙄
Olimbera Kizkalesi 🤣🤣🤣 ben kuzenimin oğlunun Kur’anı vardı oraya gittim aşırı ısrar ettiler pirinç pilavında bir iki kaşık yedim diye üzülürken senin saydıklarını görünce ne diyeceğimi şaşırdım yedikten bir saat sonra şekerine baksaydın keşke 🤦🏼♀️
Kizkalesi Duuyguum ölçücem birazdan 😂ya ben çok acıkıyorum olmuyor böyle valla nerden çıktı bu şeker 😐
Olimbera Kizkalesi resmen midemin kazındığını o kadar çok hissediyorum ki şekerim çıkmasın diye hep kendimi tutuyorum ama bebişlerimizi düşünmek zorundayız 😢
Duuyguum Kizkalesi diyet e başlayınca insan doymuyor ilk zamanlar ama sonra dan alışıyorsun ben açlık değil de tatlı yemek istiyorum 😣
Olimbera Kizkalesi 3 kaşıktan fazlası iyi değil özellikle pirinç, patates, havuç nişastalı kurubaklagillerden uzak durmak gerekiyor
Kizkalesi Olimbera hadi ya ben bunları da bilmiyordum hatta midem kazındğında havuç kemiriyordum zararsız diye