Suziiaannee Çatı ağrınız şiddetlendikten sonra ne kadar sürede Doğum yaptınız ? 37+4 üm bu gün üç dakikadan fazla ayakta durunca ağrım çoğaldı duramadım 😑
Gldn35 Suziiaannee 23. 24. haftada falan basladi çatı agrim... ama halada devam ediyor ara ara şuan 28 haftaligim erken doğum falan olmaz umarım..
Aynur56 Suziiaannee çatı ağrısının doğumun yakınlıkla alakası yok ki benim aylarca ağrıyordu çatı yerim yürüyemez hale geliyordum ama bu demek değildi ki doğum yaklasmis daha ben dün gece doğum yaptım
Suziiaannee Gldn35 olmaz inşallah canım ben sabırsızlığımdan sordum biraz da 🤦🏻♀️ Son haftalar ya merak heyecan korku karışık 😑 bi de karın çevresi geriliği var takipteyiz korkuyorum
Gldn35 Suziiaannee ama.sanki benim icimrdr doğuyor erlen olacak gibi.. ikinci hamileligim bu ilkinde hiçbir ağrı sızı hissetmedim.bunda herşey var masallah 😂😂
Suziiaannee Aynur56 anladım canım sağolasın bende zaman yaklaştı ya heyecan korku karışımı sorayım dedim 😉😑
GoncAli Suziiaannee canım çatı agrisi nedir?? Benim sol bacağımın kasik kısmında kı kemik sık sik agriyor. Bazen yürüyemiyorum. Acaba çatı agrisi bu mu. 30 haftalık hamileyim ve bu ağrı 26. Haftadan veri var
GoncAli Suziiaannee ya şaka gibi 3 yaşında oğlum var Spinal sezeryan oldum. 36 haftada geldi ama ben böyle şeyler yaşamadım. Bu çocuğuda erken gelecek gibi hissediyorum. Ama insallah vaktinde gelir. Bu çatı agrısı beni cok yıprattı. Daha 30 haftalığım.
Suziiaannee Denizinannesi1 Maşallah senin benden de az kalmış Allah hayırla kavuştursun inşallah 😍😍😍❤️🤲🏼🤲🏼
Suziiaannee GoncAli Maşallah 🧿 be güzel Allah evlatlarınla güzel bir ömür nasip Etsin 🤲🏼😍 sabretcez annesi napalım o da istemez bi ağrı sızı vermek ama başa geliyor onun bi gülüşünü görmek için sabretcez inşallah zamanında sağlıkla gelirler ❤️🤲🏼
Suziiaannee GoncAli bi de arada soda iç istersen canım mineral eksikliğinden de olabilir ya da doktoruna ilet durumunu