Nihal1991 Ya ben çok almışım gibime geliyor 25+6 oldum ve 8-9 kilo arası gidip geliyorum bu ciddi anlamda piskolojimi bozdu çok çok yemek yemiyorum harekette ediyorum neden anlamadım bebek mi alıyor acaba ben mi😢
Cge_14 Nihal1991 bende 25+6. 5 kilo aldım. Ilk zamanlar hic bir sey yiyemiyordum simdi fena halde istahım açıldı:)
Cancana Nihal1991 canım 36 haftadayız 7 kilo aldım son ay inanılmaz iştah açılması yaşadım bunu BİLE almazdım ama 😂
Nihal1991 duyguyalnizcetin benimde 2 gün önde gidiyor erkek mi peki acaba erkek diyemi diye düşündüm😫
Cge_14 Nihal1991 bu haftalardan sonra cok dikkt etmemiz gerekiyor her ay 2 kilo olacak sekilde ama cok zor gibi görünüyor 😅
Nihal1991 Cge_14 2 kilomu artık haftada 1 almim diye dua ediyorum😢balık hapı kullandım o yapıyor gibi geldi bana😫
Iremgokce Nihal1991 canım bünye meselesi ve kullandığımız vitaminlerin de etkisi var kilo alımında endişe etme bende 30 haftalığım 9 kilo aldım 20 kilo alanlarda var sonradan veriliyormuş sıkma canını
gurcem Nihal1991 28e gırdık canım 13kılo aldım malesef sureklı kılo alıyorum cunku sureklı acıkıyorum