Tugbaliya Hanımlar merhaba ben memleketimden uzakta yaşıyorum. Tahmini 38+4 de Sezeryan dogum yapcagim. 37+5 de 8 saatlik yola cikabilirmiyim sizce varmidir bir zarari ? Bugun kontrolum vardi ve sormayi unuttum bir daha ki kontrolde soracagim😩 var mi dogumdan bir hafta önce uzun yola giden?
Deletedmom0098 Tugbaliya uzun yolculukda mutlaka 2 3 saate bir mola verilmeli doktorum öyle söylemişdi önemli bence sizde araştırın çıkmadan önce doktorunuzada sorun
ZehraAlbayrak Tugbaliya 2 saatte bi mola vererek yolculuk yapilir ama haftaniz cok ilerde riskli olabilir mecbur deilseniz gitmeyin derim veya doktorunuzu telefonla arayin sorun ciddi bi konu
MerveOzgeAk1453 Tugbaliya canım Doğumun yakın bence riske atma.Benim doktorum 30.hafta sonrasını önermiyor.29 haftalığım,6saatlik yola gittim mola verdiğimiz halde rahatsızlandım:-/
Tugbaliya Deletedmom0098 soracagim mutlaka ama bugun unuttum 🤭 var mi benim gbi uzun yola giden merak ediyorum
_izel_12 Tugbaliya evet amma ban daha yeni hamileyim ve riskli düşük ola bilir. Amma kuzeniminde düyünü var gitmeyi çokk istiyorum amma hala bekliyorum
Tugbaliya ZehraAlbayrak ZehraAlbayrak yok canim henuz 30+4 gunluk hamileyim ama gitmem gereken zaman 37. Hafta da 🤷🏻♀️
ZehraAlbayrak Tugbaliya ozaman simdi boyle dusunuyosunuz.. ben 33deyim suan ve inanin gunden gune fark ediyo oturmak bile zorlasiyo hic kendinizi yormayin gitmeyin 37de cok daha zor olur
Melikebudak Uzun yol riskli demişti doktorum sadece 3 saat yol gittiğim halde çok rahatsız olmuştum doktor kesinlikle önermiyor