Eses Kızlar 27+5 günlüğüz reflü yaşayanlar ne önerir sürekki yemek borusunda yanma var . Doktorum gaviscon die bişey verdi ama ,hemen De ilaç kullanmak istemiyorum . Bebege zarar verir die.
sare55 Eses renni kullAn. şurup yani. birde sütü dene bana iyi geliyo. baharatli yeme. ben suan canim bisey cekiyodu midemin yanacagni bile bile yedim. ve uyuyamiyorum..
sare55 Eses ben kullandim . saglik ocagindaki doktora sordum renni ic dedi. surup yazdi. sonra tabi korktum icmedim. doktoruma sordum . kullanabilirsin dedi. yani ne diyim. en dogali süt sade soda tabi
didematlas rennie dou ve gaviscon gecici sureligine etkili.Bir ayda 12 sise iciyirdum rennieyi en sinunda dedim uyuyamiyorum artik sizin verdikleriniz yetmiyir parayla aliyorum diyince bana panton diye ac karnina icilen bi hap verdi cok sukur.Suan iki surubuda kullanmiyorum.
Minemine Kızlar bizde yeni 6 aylık oldk. Gebeliğimin ilj başlarında vardı yanma sonra geçti şimdi dijkat ediyorm son 3 4 gündür hep geceleri başlıyo ilaçta kullanamıyorm midemi bulandırıyo diye