Buseeeeee hilalcik yani ben daha 2 hafta oldu kullanali 2 haftada 1 kere oldu ama 3 gün toplanamadim yani geldimi 3 gün etkisi sürüyor malesef bakalim ilaç ilk 1 aydan sonra etki edermis .
Esir Yesimlive canım ya ilaçların ne zaman etki etti senin yaşadıkların aynıları var suan 5 gündür kullanıyorum endişeliyim baya
Esir Yesimlive hamilelikten önce kullanmışlıgım var Tekrarladı 6 . Ay bitti yarım doz başladım bir hafta oldu kullanalı tek kalamıyorum gece uyutmuyor hayırlısı 😞
Yesimlive 2 hafta daha sabret canim insallah duzelirsin ki duzeliceksin bunu biliyosun :) az kaldı diyerek kendini telkin et iyi gelir
Snok Esir ben 35+3 te Doğum yaptım hatırlıyorsan 3.aydan itibaren selectra kullanıyordum bebeğim sağlıklı şükür yalnız erken doğduğu ve solunumu için birkaç gün küvözde kalacak
Faray Masalumut merhaba, bu süreci kolay atlatmanı diliyorum: Naçizane tavsiyem yogaya başlamandır. Çünkü beden ve ruhun dengesini çakralarındaki enerjiyi hissetmek ve deneyimlemek sende dinginlik sakinlik ve ruhen rahatlama sağlayacaktır.
Nimet-46 Yesimlive bende citoles kullanıom cnm 5 mg mecbur ayakta tutmaya çalışıyor içmezsek daha kötü malum hormonlar mahvediyor