ElifKAYA8118 Kızlar adetime 3 gün var.her ay adetimden 1 hafta önce göğüslerim şişerdi ve çok acırdı bu ay öyle bisey olmadı ve ucunda kenarlarında siil olmuş. Birde sanki sütüm gelmiş gibi sızladı göğüslerim birkaç kez. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi lütfen yardımcı olun 😯
Blackkcat ElifKAYA8118 ümitlenmeni istemem ama sızlama oluyor arada ilk haftalarda hormonlardan dolayı,en iyisi tabi regli gününü geçirip test yapmak🙃inşallah vardır🤲🏻
Sukufe ElifKAYA8118 benim böyleydi her zaman adetten bir hafta önce acırdı hamile olduğum ay hiç acı yoktu Hiç adet belirtisi de yoktu günüm geçince hafif hafif agirmyaa baslad8 göğüsler
mrsoztamur Öyle durup hamilelik belirtisi denilmez benim zamanım geçtiğinde bile adet belirtileri vardı bence bekleyin derim çünkü hamilelik belirtileri değil bunlar ☺️
ElifKAYA8118 mrsoztamur benim de ilk hamileliğimde belirtilerim bu şekilde değildi ama her ay yaşadığım şeyler bu ay olmayınca acaba mı dedim. Teşekkür ederim
ElifKAYA8118 Blackkcat yok canım istiyorum ama zamana bıraktım artık boşverdim takmıyorum adet olmayı beklerken herzamanki belirtiler olmayınca şaşırdım sadece o yüzden sordum acaba olabilir mi diye. Hayırlısı olsun hakkımızda 🤗
Deebg ElifKAYA8118 benimde göğüs ucumda beyaz noktalar çıktı geçen ay ama hamile değildim 😐 bu ayda var yine ama sanmıyorum
ElifKAYA8118 Sukufe benim gibi olan birini buldum sonunda hala hicbir belirti yok hafif beyaz akıntım olmuş okadar göğüsler hala normal acı yok bakalım hayırlısı az kaldı inşallah benimde sonuç senin gibi olur 🤗
ElifKAYA8118 Deebg benimki beyaz nokta değil de minik kabarcıklar oluşmuş aynı renkte rabbim isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah 🙂
ElifKAYA8118 Momof2child şimdiye kadar okadar çok yaptım ki hep negatif gördüm artık görmeye tahammülüm yok bekleyip göreyim varsa da yoksa da çıkar nasıl olsa
Elifusa Bende uyku ve başağrısı vardı belirti olarak adetime 3 gün kala test yaptım pozitif çıktı. İnşallah herşey gönlünce olur 🙏🏻
ElifKAYA8118 Elifusa gece uykum 9 saat sürdü kalktım hala uykum var suan da basim agriyor fazla uyumaktan mı bilemedim siz soyleyince fark ettim az kaldı hayırlısıyla vardır inşallah canım
ElifKAYA8118 Yusufeymeninannesi sanırım adet olcam hamilelik belirtilerim yok adet belirtilerim de yok garip bi duygu 🤔