Busraaras MerveKya mide yanması ve gece uyuyamamaxlıktan başka şikayetim yok ama sanırım el ayak şişmesi başlamak üzere seninde öyle mi ? Onun dışında bir problem yok gayet güzel gidiyor hatta çalışmaya devam ediyorum doğuma kadarda devam etmeyi düşünüyorum işim ağır olsada iyi gittiği için gebeliğim sorun yok ☺
Fyzard Son 12 gün ama hiçbir belirti yok sadece çok nadiren gelen çok kısa süren sancı var o kadar 😥 herşey hazır her an gelicek diye her gün ev temizliyorum gelsin artık aşırı sabırsızım 🙄
MerveKya Busraaras benimde bi uyumamazlık var maalesef erken başladık ağrım falanda yok öyle bi sağa bi sola derken saat kaçı buluyor, aman sağlıklı olsunlar yeter ki. Ağır değilse işin tabii devam etmek güzel insan evde de sıkılıyor yine dikkat et 😊
Busraaras MerveKya tavsiyen için teşekkürler lütfen sende dikkat et allah herkese sağlıklı güzel aprısız acısız doğumlar nasip etsin 🙏☺
Asilduru Zehra sezaryen olma bekle olur elbet orda kalacak değil ya.belki döllenme geç olmuştur ondan gün uzamıştır sonuçta tahmini hesaplanıyor haftalar
Baharobanolu Nuranyldrm şafak 25 midemle Aşağıya çok baskı yapmaya başladı 36+3 haftalığız çok şükür herşey iyi gidiyor 🙏🏻🙏🏻