madl41 Mira_baran Kilo veremezsiniz ama az kilo alabilirsiniz🤷♀️ Hamilelikte kilo vermek pek önerilmez ama diyetisyen yardımıyla çok az kilo alıp Doğum yapabilirsiniz😌
Emin_e Mira_baran ben de kilolu kaldim, diyetisyene gitmek faha iyi olur sanirim uzun bir surec çünkü
Islim123 Mira_baran ben 100 kilo idim doktorum gebe kalmak icin kilo ver dedi 87 ye düştüm hamile kaldim. Ilk 3 ay dikkat ettim yediklerine şuan 12. Haftamdayım 83 kiloyum
Mira_baran Deletedmom0098 kendi bildiklerimle yaptım biraz bol bol su içtim tatlı türü şeyler yemıyorum sadece umarım işe yarar
Deletedmom0098 Mira_baran inşallah o zaman deneyin inşallah olur olmazsa diyetisyeni denersiniz suyu 3 litre için
Gokmeninannesi Mira_baran ben 80 le hamile kaldım ilk haftalarda 5 kilo verdim şuan son ayım 9 kilo aldım kilolu olunca neden bilmiyorum ama az kilo alıyoruz
Gokmeninannesi Mira_baran mide bulantısından yiyemiyosun zaten bi de kilolu insanlar hemen kiloyu veriyor zayıf insanlar gibi değiliz 😂
Nesexx Mira_baran 87 kiloyla hamile kaldım 37. Haftadayım 4 kilo aldım. Tüp bebek tedavisinde 8 kilo aldım
Fatosduzgun55 Oda bişeymi kızlar malesef 112 kiloyla hamıle kaldım. Malesef gebelık sekerım cıkdı 24.haftada 120kg ya cıkdım dırekt dıyetısyene yolladı. 32.haftaya kadar devam eddım 118e düşebildim son ıkı haftadır kendım uygulamaya calısıyorum. Suan 34+3 deyim.120yim drum bebekle ilgili bir sıkıntı yok sadece 2 hafta önden gidiyor ve iri bebek sezeryan dedi. 😔