Rabia59 ariyaliyya Henüz öğrenmedim doktorum geçen hafta gel demişti ama ben erken olduğunu düşündüğüm için gitmedim belli olmaz falan diye. Kasımın sonu gibi gitmeyi düşünüyorum.
CerenAkbulut Rabia59 çekiyorsun arkadaşım yapıcak bir şey yok malesef. Dua et 14 haftada falan geçsin 🙏🏻 Yoksa daha kötü. Benimde ilk 3 ay dünyamı kararttı.
Mrverdem Rabia59 başka hiçbir şey işe yaramıyor maalesef ilaçlar bile bi kaç saatlik etki umarım en kısa zamanda geçer 😊
Rabia59 ariyaliyya Valla cinsiyeti hiç farketmez sağlıklı olsunda 👼🏻 Ama şu bulantı ve kusmalar da bitsin artık yeter 😤
lazkizi61_ Rabia59 eğer mideniz ağrıyorsa kesinlikle gavisconu öneririm size benim bire bir kesmişti çok şükür :) he birde mide bulantısı için patates haşlaması yeyin oda iyi geliyor
Nazlikurtvuran Rabia59 gaviscon kuzum hamileligim yanmadan cok zor gecti tek care gaviscon Allah onu bulandan razi olsun 😂😂
yceren1501 prilam dr diye bir ilaç kullanıyorum gece yatmadan önce iki tane alıyorum bir sonraki geceye kadar tutuyor şöyle söyleyeyim geçen gün ilaç bitmişti almamıştık ağzıma attığım meyveyi çorbayı ne varsa çıkardım bir sonraki gün ilacı aldım geçti. hafif bulantı hissediyorsun özellikle aç kalınca ama onun dışında çıkarma vs olmuyor