Sebosss Damlaveannesi senin doğumun yaklaşmış canım iyice benim de bazen karnımın alt kısmı agriyo belimde falan da ağrı oluyor ama hemen geçiyor valla zor yaa uyku yok gece doğru dürüst sabah çok geliyor uykum sabah uyanıyorum tekrar uykum geliyor 😊😊
Damlaveannesi Sebosss Normalde uykum çok agırdır ama öle bir duruma geldim ki 24 saatte bazen 4 saat zor uyuyorum😊
DidemYldrm Damlaveannesi evet çok hızlı geçiyor sanki daha dün betaHcg de hamile olduğumu öğrenmişim gibi son aylar da böyle geçer umarım sabırsızlanıyorum oğluşuma kavuşmak için 🙏
Damlaveannesi DidemYldrm Insanın agrısı sancısı falan olmasa bence son haftalarda çabuk geçer inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin 😍
MerveKya Damlaveannesi ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhh, heyecan vardır şimdi sizde 😊
Damlaveannesi MerveKya Çok😲 Hele bide beşigi falan geldinden beri eşim her sabah bugun dogurur musun dio😂😂😂
Sebosss Damlaveannesi aynen canım yaa gece çok bölük uyuyorum sabah geç uyaniyorum 10 gibi falan sonra tekrardan uykum geliyor vücudum çok yorgun oluyor 😊