ozgearpaci Hanımlar merhaba, forum da yazılan tüm başlıkları özenle takip ediyorum. 37 haftalık gebeyim. Gerek Doğum yapan annelerin gerekse bilgi edinen diğer annelerin tavsiyesi ile kolay bir normal doğum yaşayabilmek için tavsiye edebileceğiniz hazırlıklar nelerdir acaba
1dem ozgearpaci normal doğum yaptım ama ekstra bişey yapmadım normal de çok hareketli biriyim sürekli bişey yaparım ve bol su bide annemlere giderdim sık sık onlarda 5.katta oturuyor asansör yok in çık in çık onun faydası olabilir
Sevde25 ozgearpaci Yürüyüş Egzersizler Merdiven Plates Cinsel ilişki Hurma Sağlıklı beslenmek Son ayda tarçın tüketmek Perine masajı Kegel egzersizi Dualar Bunları yaptım ilk doğumum cok kolay oldu 🙈
Arendeniz Yürüyüş ☺️ Hamileliğin başından beri yürüdüm dikişsiz normal Doğum yaptım açılmam da hızlı oldu 10 saatte toplamda doğurdum🙏 Her gün iki saat yürüyün ve bol su
Mervettas Bende yürümek istiyorum şuan 22+1 haftalığım ama 10dk yürümeye kalksam belim yerinden oynuyor sanki. Normalde yürümeyi çok seven birisiyim ama hamileliğimin basında zaten dusuk tehlikesi oldu oyuzden çok yürüyemedim şimdi de bel agrisindan 🤷🏻♀️Nasıl olacak bilemiyorum
ozgearpaci Mervettas pilatesle destekleyin isterseniz bel ağrısına da iyi geliyor faydasını mutlaka görürsünüz, allah kolaylık versin
Meralll59 Mervettas bende bel ağrısı çekiyordum.pilates egzersizine evde başladım.şimdi hem daha aktifim hemde ağrılarım %80 i yok oldu.çok daha iyiyim.tavsiye ederim.tabi doktorunuz da izin veriyorsa...
Gizemabc Sevde25 squat yapar mıydınız? Ben 7.5 aylık hamileyim her gün 10 tane yapmaya çalışıyorum da bir yandan da acaba erken doğuma sebep olur mu diye endişelenmiyor değilim🧐
Sevde25 Gizemabc he bi de squat vardı onu sanırım Son ayda yapmıştım şu an ikinci gebeliğim bnde 7 aylık hamileyim henüz başlamadım.ilkinde doktorum söylemişti yapmam gereken zamanı.bunda da söyler umarım 🤷🏼♀️
Zehralismail Çay kaşığının yarısı kadar safranı 1 buçuk su bardağı suya atın kaynatın. Çokmkaynamasın. Altını kapatın. Ilıktan biraz sıcak için. Safran rahimde açılma yapar