oygenkubra 5+1 den herkese merhaba ✋ bende surada yerimi alayım 😊 hersey yolunda giderse insallah haziran 2020 annesi olacagim bende . dün hamile olduğumu öğrendim beta degerim 1845 cikti yarin keseye bakmaya gidecegiz
oygenkubra gecen ay negatif oldugu icin buraya cok üzgün olduğumu yazmıştım. tam bir ay sonra hamile oldugumu yazıyorum hey hayat
Btlay-27 oygenkubra tebrikler canım ovulasyon testi kullandınmı bu ay .birde adetin kaç gün gecikti nezaman öğrendin
oygenkubra Btlay-27 adetim ise 2 gün gecikti . hiç beklemiyordum ben , nasıl olsa hamile değilimdir de yine de bi test yapayım düşüncesiyle yaptım ve cift çizgiyi ? sok oldum tabi . hemen hastaneye gidip kan testi yaptırınca kesinleşti
[silindi] Ayse1995 bence bekle çokta hastaneye gitme kalp atışı için erkende olabilir moralini bozma daha minicik
hemsireanaa Bende 5+5 bir tüp bebek annesiyim😍 yoğun kanamalı geçiriyorum bu süreci malesef.ama bebişimde bi sıkıntı yok kesemiz ve yolk sac kesemiz oluştu çok şükür.Akşam adet kanaması gibi kanama oldum ama çok şükğr bugğn doktor iyi herşey dedi
Hafize_ Semiha89 bi keseyi gördük çok şükür ama minik bir kese daha gördük ikiz belki ikiz olabilir dedi doktorumuz haftaya bakıcaz artık ikiz mi değil mi 😁
elfiikar Ayse1995 kalp atışını duydunuz mu ? O sözü tedbir amaçlı söylüyor doktorlar o yüzden her duyduğunuz sözü içinize dert etmeyin ☺️