Bayanpanik Ayse1995 ben hala kan verme surecindeyim yarın yine kan vercem en son cumartesi verdim 855 ti
Minik_mucizemm Aynıyız 😍 Allah'ım sağ selim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙌🏻 bütün hamiş anneleride
Ayse1995 @Bayanpanik canım varya ben bir kere verdim sadece kan sonra bekledim 2000lere geldi keseyi gördüm
Bayanpanik Ayse1995 canım ben tuo bebekle hamile kaldım o yuzden doktor 2 güne bir vermemi söyledi yoksa bana kalsa bende öyle yapardım çünkü kan vermek bir eziyet bnm icin
Ayse3550 Ayse1995 duyarsın canım kendini korkuya salma rahat ol neye çok düşünürsen başına gelir ben de çok korktum. Şükür iyi şuan 9 haftalığız 🤲🏻👶🏻❤️
nightshade hemsireanaa 🙋♀️ 5+2 bugün açık kahverengi lekelenmem oldu. usgde kese normal gözüktü. doktor yerleşme kanamasıdır, devam edebilir, ağır kaldırmaktan ve ilişkiden kaçın bir süre dedi
Deletedmom0810 Neri_aziz mercimek yazısını görünce yazayım dedim 😂 biz 12+4’üz eşimle bebeğe hala mercimek diyoruz ilk öğrendiğimizden beri mercimek kaldı adı 😂😂😂
Neri_aziz Deletedmom0810 ha hahhh :)) bizim de yaaa 😂😅😅mercimek napıyorr 😅😅mercimegin havası fasulye olana kadar 😂😂
elfiikar nightshade 5+3 teyiz dün bi kereye mahsus açık kahverengi akıntı oldu başta napcağımı bilemedim ama sonra sakinleşince sancım da olmayınca doktora gitmekten vazgeçtim inşallah tekrarlamaz
Ayse3550 nightshade 5+3 te benimde lekelenmem oldu progestan verdi iğne ve fitil geçti yat dinlen canım iş kurtarmaz ben üç seneden sonra hamile kaldım şuan günlük işimden başka iş yapmıyorum annem yardım ediyor 9 haftalık olduk şükür
nightshade hemsireanaa geçti 🙏 bel ve kasık ağrısı baştan beri ara ara oluyor bende. dün de vardı. sende de mi kanama oldu?
Deletedmom0810 Neri_aziz ahahahah aynen aynen bütün herkesin dilinde kaldı mercimek napıyor soruları 😂 biz nektarin olduk ama mercimeğin yeri baki kaldı 😂