Neri_aziz Hatice4253 😅Bıgün cok garip bisey duydum göbek de bi çizgi oluyor ya asagıya doğru inen eger o çizgi dümdüz inerse asagıya erkek böyle yaygın çizgi çizgi olursa kız olur diye bi söylenti var☺️☺️Ne kadar doğru bilmiyorum
zelis63 Neri_aziz ya benm 1 2 haftada belirginleşmeye başladı gerçekten asagı doğru dümdüz erkek bebeğim 😅
Mervettas 16.haftada bana doktorumuz kesin değil daha çok küçük ama Allah’ın izniyle erkek dedi hatta parmağıyla pipisini bile gösteriyor videomuz var 😄 ama 21+4 de gittik kontrole ben dediğimden geri adım atıyorum galiba, bisey göremedim kız olabilir dedi birde çok hareketliydi üzerine kordonda bacak arasındaydı hicbirsey diyemedi.yine kesin değil siz bekleyin bidahakine bakalım dedi. Annem bütün hazırlıklarını erkek bebeğe göre yaptı o birkaç hafta içinde şimdi onlar ne olacak diye düşünüyor kara kara 😂yanı bende ne yalan söyleyim erkek bebeğe adapte ettim kendimi odasını bile ona göre aldık ne olacak bilemiyorum 🤷🏻♀️ Tabi ki önce sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun ama millet uzaya çıktı biz hala cinsiyeti belirleyemiyoruz 😂