elif41asel Arkdaslar 16+5 günlük hamileyim ve dışım çok kötü agiriyor ne yapabilirim tuzlu gargara geçirmedi
doganBanu elif41asel parol için ama çok iltihaplıysa işe yarayacağını sanmam, bence doktorunuza yazın izin verirse çevrenizde nöbetçi diş hastanesi varsa gidin🙏 İnşallah geçer
Deletedmom0098 elif41asel ıltıhaplıysa hç bişey fayda etmez devam ederse bence doktora gidin bebeğe de etkisi olur çünkü Bende 4 gün bekledim dayanamadım gittim ıltıhaplanmışdı ilaç yazdı 3 günde etkisini göstersi çok şükür
Mervettas elif41asel karanfil yağı kesinlikle doktorlarda onu kullanıyor diye biliyorum. Dişinizi yaptırmaya gidersiniz içine bisey koyar birkaç gün sinra gel derler iste o zamanlarda karanfil yağlı pamuk koyuyorlar uyusturmasi icin anneme öyle yaptılar oradan biliyorum. Çok geçmiş olsun ama iltihaplandıysa doktora gitmeden geçmez bu söylenilen öneriler kısa vadede yapılan şeyler
Tosuncuk24 elif41asel 16 haftalıksın gec kalmadan hekime muane ol ki gecici çözümler hamileliğinin sonlarında zorlamasın sizi ..iltihap varsa tedavi şart ..allah yardımcınız olsun diş ağrısı zor
ylzzz elif41asel 2. Trimester de diş yapıyolar rahatlıkla. Çürükse parol iç git yaptır yarın iltihap varsa antibiyotik yazar bitince yapar veya çeker bir an evvel tedavi ettir erteleme