Pinarasil 17 haftaya kadar erkek denilen bebisime bugun doktorumuz kiz dedi 😂kizdan erkege donen cok oluoda erkek denilipte kiz olanda ne bilim😂hemde cok.kesin konusuodu doktorumuz erkek pipisini goruyorum diye varmi basina gelen 😬😁
Medine_1992 Pinarasil canım ya bir şokta senden mi geldi aynı kaderi paylaştık,😁😁ikinci gebeliğim de rabbim nasip ederse ben 16 dan önce öğrenmek istemiyorum diyeceğim
Mervemm Pinarasil canim bizim komşu kiz dediler doğuma kadar kiz dediler bi doğduki erkek elinde esyalar kalmisti acilen gidip hastane cikisi aldilar diger esyalar değiştiler şok olmuştu herkes
Pinarasil Medine_1992 valla ben burda goruodm diodm amann kiz erkek ne farkeder ama insan ister istemez kendini alistiriomus o kadar kesin konustular ki.oglum oglum die seviodm😂😂 detayliyi beklioz simdi son karar orda 😂
Pinarasil Bebekkikusu detayliyi bekle canim ama herkes bu şoka ugramaz bence 😂seninki dogru olabilirr
Sema1991 Mervemm yaa korkutmayın insanı 33 haftalığım kızım olacak inşAllah detaylı ultrasona da girdim sırf bunun için ben 🤭
Medine_1992 Pinarasil ah benim minik yavrum sorma canım biz gördüğümüzde şok olduk görnmeyeck gibi de değildi yani 😁😁😁😁
Mervemm Pinarasil 🤣🤣🤣 valla şimdi kimse inanmıyorda cinsiyete son ana kadar ne çıkcak diye merak ediyoruz
122848569 Pinarasil en son kaçıncı haftada gittiğinizde erkek demişti 17 ci haftaya kadar diyorsunuz da her hafta doktora gitmiyoruz ki
Pinarasil 122848569 gitmek zorunda.kalmiyorsunuz demek.ki ☺️ benim.kontrollerim vardi gittim herkes ayni olmuo.sonucta ☺️